reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

nie wiem jak wy dziewczyny ale ja niedlugo bede miala kregoslup do wymiany i gdyby maz mi nie robil codziennie masazu to nie wiem jak bym przezyla Niki wazy prawie 9 kg.

reklama
Baasia to nieźle Ci waży maleństwo. Mój Maciuś 6900, więc na ból pleców jeszcze nie narzekam :)

waga ładna mikołajka, niech zdrowo rośnie, a Nikolasek to juz w ogóle poza konkurencją ::) ::)

Gratulacje dla Mikołajka!

Ciekawe ile mój Łukasz przybrał przez ten tydzień.... apetyt mu się troszke poprawił i buźka pyzata zaczyna mu się robic.... za tydzień idziemy do ważenia

a my idziemy na szczepienie pojutrze, kurde albo jutro - musze to sprawdzić

no ale z wagi dla dorosłych wychodzi mi, że Parisa waży 7100
niebawem zobaczymy czy się zgadza :)

no to niezły z niej klopsik.... Łuki miał tydzień temu 7300.... teraz będzie nadganiał stracone kilogramy

reklama
Do góry