reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną :-)

gratulujemy Rozi wagi :)
I Matiemu też , gonisz nas kolego ;)
Marcel waży 9,800, nie uważam by był gruby, jest ubity jak Rozi ;) i długi

Przypomniało mi się jak Igorowi ktos raz powiedział, ze jest gruby( bo jak był mlodszy to był niezły misio z niego) a ten odparł: nie jestem gruby tylko ubity

czytając co jak Łukaszek wymiata jedzenie też sie dziwie że tyle waży , na zdjeciach wyglada na kawał chłopa ;) ale każde dziecko w swoim tępie rośnie i tyje :)
no i Kubus Gosiczki też wygląda dorodnie na zdjęciach, ale to chyba przez to ze mama szczuplaczek ;)

reklama
Jejku jaka Majeczka kruszynka...fajnie pewnie wygląda jak takie maleństwo sobie raczkuje ;D

jeszcze nie raczkuje miyu :) ale zbiera się i pełza w super szybkim tempie.
dla mnie najśmieszniej wygląda jak siedzi - napina się cała i rozgląda z taką dumną minką :laugh:

Klusnik wazy 8800 z groszami :) W ostatnie 4 tyg. przybral 600g.
Wczoraj bylam u kuzynki i opowiadala mi o dziecku swojej szwagierki. Ma 9miesiecy (jest z wrzesnia tak jak nasze bobasy) i wazy 15 kilo. Wyglada jak przeokropna miniatura sumo. Faldy na rekach ma takie, ze wyglada jakby mial na lapkach gumki poobwiazywane. A rodzice sie ciesza, bo dzieciak pulchny to zdrowy. Akurat!

Moja Sandra tez wazy 8800gr.

O ja cie pirdziele.
Straszne.
Powinni sie zaniepokoic i biegiem do dietetyka i dzieciaka odchudzic. Bo przeciez przez taka nadwage to same choroby moze miec.
No i nie siada nie wstaje nie bawi sie pewnie jak nasze dzieci.

Mojej kolezanki cora ma 10 miesiecy i wazy 13kg i choruje non stop, nie umie siadac, turac sie na boki, raczkowac i wstawac. ]
Wcale sie nie dziwie.

Ale 15 to przesada.

Dawid wazy 8800 i mierzy 78 cm (to dzisiejsze dane). Przez ostatnie 2 miesiace przybral 1100 :)
Gdy skonczyl 6 miesiecy sam chodzil trzymany za raczki, teraz smiga trzymajac sie doslownie 1 palca (doroslego).
A dopiero teraz zaczal raczkowac ::) Wszystko na odwrot :) tzn nie w tej kolejnosci

reklama
Do góry