reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

gratulujemy Rozi wagi :)
I Matiemu też , gonisz nas kolego ;)
Marcel waży 9,800, nie uważam by był gruby, jest ubity jak Rozi ;) i długi

Przypomniało mi się jak Igorowi ktos raz powiedział, ze jest gruby( bo jak był mlodszy to był niezły misio z niego) a ten odparł: nie jestem gruby tylko ubity

czytając co jak Łukaszek wymiata jedzenie też sie dziwie że tyle waży , na zdjeciach wyglada na kawał chłopa ;) ale każde dziecko w swoim tępie rośnie i tyje :)
no i Kubus Gosiczki też wygląda dorodnie na zdjęciach, ale to chyba przez to ze mama szczuplaczek ;)

reklama
Jejku jaka Majeczka kruszynka...fajnie pewnie wygląda jak takie maleństwo sobie raczkuje ;D

jeszcze nie raczkuje miyu :) ale zbiera się i pełza w super szybkim tempie.
dla mnie najśmieszniej wygląda jak siedzi - napina się cała i rozgląda z taką dumną minką :laugh:

Klusnik wazy 8800 z groszami :) W ostatnie 4 tyg. przybral 600g.
Wczoraj bylam u kuzynki i opowiadala mi o dziecku swojej szwagierki. Ma 9miesiecy (jest z wrzesnia tak jak nasze bobasy) i wazy 15 kilo. Wyglada jak przeokropna miniatura sumo. Faldy na rekach ma takie, ze wyglada jakby mial na lapkach gumki poobwiazywane. A rodzice sie ciesza, bo dzieciak pulchny to zdrowy. Akurat!

Moja Sandra tez wazy 8800gr.

O ja cie pirdziele.
Straszne.
Powinni sie zaniepokoic i biegiem do dietetyka i dzieciaka odchudzic. Bo przeciez przez taka nadwage to same choroby moze miec.
No i nie siada nie wstaje nie bawi sie pewnie jak nasze dzieci.

Mojej kolezanki cora ma 10 miesiecy i wazy 13kg i choruje non stop, nie umie siadac, turac sie na boki, raczkowac i wstawac. ]
Wcale sie nie dziwie.

Ale 15 to przesada.

Dawid wazy 8800 i mierzy 78 cm (to dzisiejsze dane). Przez ostatnie 2 miesiace przybral 1100 :)
Gdy skonczyl 6 miesiecy sam chodzil trzymany za raczki, teraz smiga trzymajac sie doslownie 1 palca (doroslego).
A dopiero teraz zaczal raczkowac ::) Wszystko na odwrot :) tzn nie w tej kolejnosci

reklama
Do góry