reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

Czesc Misiako zapraszamy na Wrzesien ,chetnie Cie poznamy i twoja coreczke :)
Mosi byc urocza , kazde dziecko rosnie w swoim tempie, ja np zawsze bylam niska i szczuplutka i niejadek jak twierdzi moja mama - a w liceum uroslam i teaz mam 179 ale nadal jestem szczuplutka ;D
no i zazdroszcze Twojemu kregoslupowi :)

reklama
Witam wrzesniowe mamusie. Ja z lutego, ale podgladam sobie ile waza Wasze Skarby:)
Marcel 2 tyg temu wazyl 5860... Pediatra nastraszyla mnie, ze jest ponizej 3 centyla...zrobilismy badania krwi, wszytsko ok. Z wynikami poszlismy tez do innej lekarki i ta stwierdzila, ze waga w normie....To dlaczego tamten babsztyl mowil inaczej?
No ale swoja droga Marcel je malutko...nigdy nie dojada piersi do konca. Z tym, ze je czesto, w ciagu dnia co 1,5-2 godz. W nocy raz.
Widocznie bedzie dorbny:)
Pozdrowionka

Aska K jeszcze zależy ile Twój synek wazył jak się urodził. prześledź jak przybiera z miesiąca na miesiąc i jeżeli jest to równomierny wzrost to nie masz się czym martwić. Moja Majka urodziła się z wagą na 3-cim centylu a teraz jest duuuużo poniżej trzeciego. lekarka powiedziała że najważniejsze że przybiera równomiernie i nie należy oczekiwać że nagle nadrobi nie wiadomo w jakim tempie :p
mówi sie że na przełomie 5 i 6 miesiąca dziecko powinno podwoić masę urodzeniową, moja podwoiła jak miała 7,5

Gratulujemy wszystkim Grubaskom :D :D :D
Maja to Kruszyna, wazy okolo 7800, ubranka tez zalezy np. H&M 74, ale dla mnie jest i tak WIELKA ;D ;D ;D

reklama
Do góry