reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną :-)

Hanka identycznie przybiera w ciagu 2 miesięcy 1kg .Kubol wcale nie jest okrągły raczej wysoki mi się wydawał i "umięśniony" ::)

reklama
kinek pisze:
Gosiczka zawsze jakoś więcej ważył..Stracił apetyt? ile przybrał od ostatniego ważenia?

Hanka wydaje mi się dość długa w porównaniu z innymi dziećmi a jak ja mierzę to między 72 a 75. Nic nie rozumiem. Nosi 74 z H&M'u, albo rozm.6-12, 9-12.

nie ma co się sugerować rozmiarami z metki
faktycznie Hanka wysoka lasia :)

Łukasz waży 8,300g Niezbyt wiele patrząc na jego masę urodzeniową. Ale ma doskonała przemianę materii więc pewnie nigdy nie bedzie nalezał do grubasków. Po kazdym konkretnym posiłku robi kupkę ( często w trakcie) więc przybiera tak jak przybiera.... ale pani doktor porzestała suię w końcu czepiac że za mało.

tunia pisze:
byłyśmy dzisiaj na szczepieniu
Rozi waży 8500!!!!!!!!!
8) ::) ;D

:o :o :o okazala panna!

ciekawa jestem ile teraz Kluska przybyla, a wydaje mi sie, ze wazy zdecydowanie wiecej ;)

Gosiczko, Aniulku powiem Wam, ze zawsze wydawalo mi sie, ze Kuba i Luki to dorodne chlopaki, ale tak naprawde to chyba waza niewiele wiecej od Arisy :)

to prawda Blanusku. Sama jestem zaskoczona (rozczarowana?) wagą Łukasza. Pewnie bedzie po tatusiu wysoki i chudy. (no teraz to juz tatuś chudy nie jest ;D ;D ;D ;D - ale uwierzcie, że był! 64 kg przy wzroście 180 cm ::))

Ja lubie drobne dzieci ;)
i podobaja mi sie szczupli panowie ;D
chociaz nie lubie, kiedy facet jest szczuplejszy ode mnie >:D
Moj malzon tez tak mial nie mogl przekroczyc 70 kg przy 180 cm
ale teraz wazy prawie 90 kg ::) ::) ::)

wracajac do Lukaszka - to dobrze, ze jest szczuply na pewno dzieki temu jest sprawniejszy fiz. :) ;D

Blanus to mamy podobnie. M oj tez juz ponad 80 wazy.

A Łuki fałdki na nóżkach ma i pyzata buzię też, więc się nie martwię. Wiem co je i ile, tak że go nie głodze. Ma dobra przemianę materii i już!
I bardzo mnie to cieszy.

reklama
Łukaszka, wygląda ok, jeśli chodzi o wagę. poza tym on nieźle już śmiga więc nie ma czego magazynować. :)

z Rozi na początku był problem i lekarz twierdził, że za mało przybiera i kazał ją w nocy karmić, prawie nigdy tego nie robiłam(może jeszcze za czasów cyckowych) jadła tyle co wczesniej i po prostu w któryms momencie zaczela przybierac wiecej na wadze.
i uważam, że to tez ok, nie jest pulchna(z wyjatkiem doklejonych polików ;D ),
jest długa a poza tym ma ubite ciałko, mimo jej kg jeszcze śmigamy w pieluchach 3 bo 4 są za szerokie.

Do góry