reklama
M
Melanie
Gość
kinek pisze:Gosiczka zawsze jakoś więcej ważył..Stracił apetyt? ile przybrał od ostatniego ważenia?
Hanka wydaje mi się dość długa w porównaniu z innymi dziećmi a jak ja mierzę to między 72 a 75. Nic nie rozumiem. Nosi 74 z H&M'u, albo rozm.6-12, 9-12.
nie ma co się sugerować rozmiarami z metki
faktycznie Hanka wysoka lasia
Łukasz waży 8,300g Niezbyt wiele patrząc na jego masę urodzeniową. Ale ma doskonała przemianę materii więc pewnie nigdy nie bedzie nalezał do grubasków. Po kazdym konkretnym posiłku robi kupkę ( często w trakcie) więc przybiera tak jak przybiera.... ale pani doktor porzestała suię w końcu czepiac że za mało.
tunia pisze:byłyśmy dzisiaj na szczepieniu
Rozi waży 8500!!!!!!!!!
8) : ;D
okazala panna!
ciekawa jestem ile teraz Kluska przybyla, a wydaje mi sie, ze wazy zdecydowanie wiecej
Gosiczko, Aniulku powiem Wam, ze zawsze wydawalo mi sie, ze Kuba i Luki to dorodne chlopaki, ale tak naprawde to chyba waza niewiele wiecej od Arisy
Ja lubie drobne dzieci
i podobaja mi sie szczupli panowie ;D
chociaz nie lubie, kiedy facet jest szczuplejszy ode mnie >
Moj malzon tez tak mial nie mogl przekroczyc 70 kg przy 180 cm
ale teraz wazy prawie 90 kg : : :
wracajac do Lukaszka - to dobrze, ze jest szczuply na pewno dzieki temu jest sprawniejszy fiz. ;D
i podobaja mi sie szczupli panowie ;D
chociaz nie lubie, kiedy facet jest szczuplejszy ode mnie >
Moj malzon tez tak mial nie mogl przekroczyc 70 kg przy 180 cm
ale teraz wazy prawie 90 kg : : :
wracajac do Lukaszka - to dobrze, ze jest szczuply na pewno dzieki temu jest sprawniejszy fiz. ;D
reklama
Łukaszka, wygląda ok, jeśli chodzi o wagę. poza tym on nieźle już śmiga więc nie ma czego magazynować.
z Rozi na początku był problem i lekarz twierdził, że za mało przybiera i kazał ją w nocy karmić, prawie nigdy tego nie robiłam(może jeszcze za czasów cyckowych) jadła tyle co wczesniej i po prostu w któryms momencie zaczela przybierac wiecej na wadze.
i uważam, że to tez ok, nie jest pulchna(z wyjatkiem doklejonych polików ;D ),
jest długa a poza tym ma ubite ciałko, mimo jej kg jeszcze śmigamy w pieluchach 3 bo 4 są za szerokie.
z Rozi na początku był problem i lekarz twierdził, że za mało przybiera i kazał ją w nocy karmić, prawie nigdy tego nie robiłam(może jeszcze za czasów cyckowych) jadła tyle co wczesniej i po prostu w któryms momencie zaczela przybierac wiecej na wadze.
i uważam, że to tez ok, nie jest pulchna(z wyjatkiem doklejonych polików ;D ),
jest długa a poza tym ma ubite ciałko, mimo jej kg jeszcze śmigamy w pieluchach 3 bo 4 są za szerokie.
Podziel się: