reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną :-)

reklama
rety, Baasiu, nic dziwnego, że kręgi szwankują...

A Krzyś w okolicy 10 i trochę oscyluje, ważony na łazienkowej wadze.
Apetyt nadal taki sobie, mleko od tygodnia błe, zupki i owoce a owszem, ujdą, woda nadal litrami dzięki Panu idzie...

Witam wszystkie Mamy i Pociechy:)

Moja Majeczka wazy 7700, wzrost 73 cm. Na poczatku przejmowalam sie ze to malo, ale przeciez najwazniejsze ze dobrze sie rozwija: sama siada, raczkuje, pelza wspina sie, i "stoi" na kleczkach,jest zawsze usmiechnieta i piszczy najglosniej ze wszystkich dzieci jakie kiedykolwiek slyszalam. Z jedzeniem jest u nas roznie, nadal karmie ja piersia, od 3 tygodni sama gotuje zupki (wczesniej byly gotowe), kaszka i na noc sztuczne mleko nutramigen ostatnio z kaszka,soki. Pozdrawiam, szczegolnie konkurentke Mai w wadze piorkowej Darunie i Mame :laugh:

Ja wczoraj porównałam wagę Mateusza i Emili. Jak była w jego wieku była kilogram lżejsza od Matiego a jego wagę obecną osiągneła jak miała rok ;D

reklama
Cze koreczek83,
My jestesmy z Tychow, woj. slaskie. Nam pani doktor powiedziala ze taki urok Majeczki, przeciez ludzie tez sa jedni grubsi inni chudsi.Wazne zeby dobrze sie rozwijala.Wbrew pozorom wcale nie je tak malo, rano 120ml nutramigenu(skaza bialkowa) z kaszka, potem deserek, popoludniu zupka, wieczorem 200ml nutram. z kaszka, a w miedzy czasie okolo 100ml soczku i caly czas (okolo 3 razy) karmie ja piersia(do 6 miesiaca wylacznie). Oczywiscie czasami je mniej, czasami wiecej. Mysle ze takie male "bąki" sa urocze i ratuja nasze kregoslupy :D Na poczatku strasznie sie przejmowalam. a teraz bardzo sie ciesze, ze jeszcze dlugo bede mogla cieszyc sie malenstwem :D Pozdrawimy i czekamy na kolejne wiadomosci od Was :D

Do góry