reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

reklama
rety, Baasiu, nic dziwnego, że kręgi szwankują...

A Krzyś w okolicy 10 i trochę oscyluje, ważony na łazienkowej wadze.
Apetyt nadal taki sobie, mleko od tygodnia błe, zupki i owoce a owszem, ujdą, woda nadal litrami dzięki Panu idzie...

Witam wszystkie Mamy i Pociechy:)

Moja Majeczka wazy 7700, wzrost 73 cm. Na poczatku przejmowalam sie ze to malo, ale przeciez najwazniejsze ze dobrze sie rozwija: sama siada, raczkuje, pelza wspina sie, i "stoi" na kleczkach,jest zawsze usmiechnieta i piszczy najglosniej ze wszystkich dzieci jakie kiedykolwiek slyszalam. Z jedzeniem jest u nas roznie, nadal karmie ja piersia, od 3 tygodni sama gotuje zupki (wczesniej byly gotowe), kaszka i na noc sztuczne mleko nutramigen ostatnio z kaszka,soki. Pozdrawiam, szczegolnie konkurentke Mai w wadze piorkowej Darunie i Mame :laugh:

Ja wczoraj porównałam wagę Mateusza i Emili. Jak była w jego wieku była kilogram lżejsza od Matiego a jego wagę obecną osiągneła jak miała rok ;D

reklama
Cze koreczek83,
My jestesmy z Tychow, woj. slaskie. Nam pani doktor powiedziala ze taki urok Majeczki, przeciez ludzie tez sa jedni grubsi inni chudsi.Wazne zeby dobrze sie rozwijala.Wbrew pozorom wcale nie je tak malo, rano 120ml nutramigenu(skaza bialkowa) z kaszka, potem deserek, popoludniu zupka, wieczorem 200ml nutram. z kaszka, a w miedzy czasie okolo 100ml soczku i caly czas (okolo 3 razy) karmie ja piersia(do 6 miesiaca wylacznie). Oczywiscie czasami je mniej, czasami wiecej. Mysle ze takie male "bąki" sa urocze i ratuja nasze kregoslupy :D Na poczatku strasznie sie przejmowalam. a teraz bardzo sie ciesze, ze jeszcze dlugo bede mogla cieszyc sie malenstwem :D Pozdrawimy i czekamy na kolejne wiadomosci od Was :D

Do góry