reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną :-)

tunia pisze:
no to żeby trzymać się wątku Rozi była dzisiaj u lekarza

waga 8100!!!!!!!!!
cm nie wiem, bo lekarz nie zmierzył, ale sporo :)
na zdjeciach widac że fest kobitka z Rozalki ;)

Baasiu podziwiam, jak Twój kręgosłup to wytrzymuje???/
Marcel waży 9,600 a taki ciężki mi się wydaje ::)

reklama
Marta 3x oj czasmi nie wytrzymuje :p wieczorem jestem cala polamana, chociaz staram si go jak najmniej brac na rece.
Mel chociaz w czyms lider ;D tylko tyleczek ma troche za ciezki ;D, bo na czworaczka to tylko pare razy udalo mu sie stanac- ale czolganie opanowane

Krzysiek dwa dni temu ważył 9100, niezbyt przybrał przez miesiąc bo tylko 200 g, ale skłądam to na kark operacji i narkozy...nie jadł przez 2 doby a potem średnio mu mleczko wlatywało do gardziołka przez tą chrzanioną rurkę do intubacji, Do tej pory przechodzi mutację...

Niczku o raaaaany, ale z ciebie Pudzianek, ;D

Rozi, no ładny wynik, dziadek jak widzę nadal nie pozwala wnusi zgłodnieć i wpycha bułki niczym w malysza czekoladki  ;) ;D

Dzisiaj Hanka była na szczepieniu i mając 7 miesięcy

waży 7800
obwód główki 43
obwód klatki 44
długość 75

Mierzyłam ją sama, więc jakieś przekłamanie może być ::)

łoj
to różnica jest aż miesiąc między naszymi dziewczynami ::)
jakoś tak automatycznie stawiam nasze wrzesniaki na jednej półce a faktycznie czasem jest aż miesięczna różnica
Pariska w tym wieku miała odrobinke mniej 7600 g :)

Gosiczka zawsze jakoś więcej ważył..Stracił apetyt? ile przybrał od ostatniego ważenia?

Hanka wydaje mi się dość długa w porównaniu z innymi dziećmi a jak ja mierzę to między 72 a 75. Nic nie rozumiem. Nosi 74 z H&M'u, albo rozm.6-12, 9-12.

reklama
Nie, Kinus. Kubol chociaz okragly na buzi, to z tych drobniejszych jest. Klusek miesiac temu wazyl np 7800 :) On tak raczej przecietnie przybiera. Powoli,ale do przodu :) W ciagu ostatnich 4 tygodni 400g przytyl,wiec i tak niezly wynik jak na niego :)

Do góry