reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak rosną :-)

tunia pisze:
no to żeby trzymać się wątku Rozi była dzisiaj u lekarza

waga 8100!!!!!!!!!
cm nie wiem, bo lekarz nie zmierzył, ale sporo :)
na zdjeciach widac że fest kobitka z Rozalki ;)

Baasiu podziwiam, jak Twój kręgosłup to wytrzymuje???/
Marcel waży 9,600 a taki ciężki mi się wydaje ::)

reklama
Marta 3x oj czasmi nie wytrzymuje :p wieczorem jestem cala polamana, chociaz staram si go jak najmniej brac na rece.
Mel chociaz w czyms lider ;D tylko tyleczek ma troche za ciezki ;D, bo na czworaczka to tylko pare razy udalo mu sie stanac- ale czolganie opanowane

Krzysiek dwa dni temu ważył 9100, niezbyt przybrał przez miesiąc bo tylko 200 g, ale skłądam to na kark operacji i narkozy...nie jadł przez 2 doby a potem średnio mu mleczko wlatywało do gardziołka przez tą chrzanioną rurkę do intubacji, Do tej pory przechodzi mutację...

Niczku o raaaaany, ale z ciebie Pudzianek, ;D

Rozi, no ładny wynik, dziadek jak widzę nadal nie pozwala wnusi zgłodnieć i wpycha bułki niczym w malysza czekoladki  ;) ;D

Dzisiaj Hanka była na szczepieniu i mając 7 miesięcy

waży 7800
obwód główki 43
obwód klatki 44
długość 75

Mierzyłam ją sama, więc jakieś przekłamanie może być ::)

łoj
to różnica jest aż miesiąc między naszymi dziewczynami ::)
jakoś tak automatycznie stawiam nasze wrzesniaki na jednej półce a faktycznie czasem jest aż miesięczna różnica
Pariska w tym wieku miała odrobinke mniej 7600 g :)

Gosiczka zawsze jakoś więcej ważył..Stracił apetyt? ile przybrał od ostatniego ważenia?

Hanka wydaje mi się dość długa w porównaniu z innymi dziećmi a jak ja mierzę to między 72 a 75. Nic nie rozumiem. Nosi 74 z H&M'u, albo rozm.6-12, 9-12.

reklama
Nie, Kinus. Kubol chociaz okragly na buzi, to z tych drobniejszych jest. Klusek miesiac temu wazyl np 7800 :) On tak raczej przecietnie przybiera. Powoli,ale do przodu :) W ciagu ostatnich 4 tygodni 400g przytyl,wiec i tak niezly wynik jak na niego :)

Do góry