Asiowo, Kaja chwilę mnie nie było a tu o nas
)))
Kostek urodził się 3280 i nabrał masy w 3 miesiącu, skoczył z 25 centyla na 75!!!! stąd problem że pominął motorykę 3 miesiąca bo było mu ciężko ale teraz przybiera około 100 tygodniowo, wiec chyba dobrze? wyraźnie zwolnił
... jak miał 6 tygodni to zaczął tak szuflować!!!! myśleliśmy, że to kolki bo po jedzeniu prężył się i płakał , walczyliśmy tak chyba tydzień czy dwa na koperkowych herbatkach i innych miksturach aż raz zrobiłam mu więcej mleka i osuszył flache do powietrza, potem zrobiłam następne 30ml i tak dalej... zatrzymał się na 270!!!! mając 2 miesiące!!!! byłam w szoku ale lekarka powiedziałą , ze jakbym karmiła piersią to bym nie wiedziała nawet jak by zjadł 300!! no i rąbał tak do 4 miesiąca a potem wystarczało mu 180 ml. tak z dnia na dzień.
Spoko, nie jestem matka przekarmiającą, nie daje kaszki manny i Kostek zjada 5 posiłków 2 x mleko z rana potem kleik z owockami i zbożami (nic nie piszą że zawiera cukier?) potem obiadek i kaszka ryżowa na mleku do spania, bez cukru. Kaszki z hippa na dobranoc tylko daje mu sporadycznie jak jesteśmy gdzieś poza domem.
Myślę, że on taki duży rośnie, co prawda ja mam 166 a mój m 181 ale jego ojciec był siatkarzem synek siostry mojego M ma 4 latka i 121cm wzrostu!!!! chyba taka familia...???
ale dzięki za zinteresowanie dziewczyny
))