reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

reklama
Gosia Dominik Olisia przebije zaraz :-D:-D:-D Oliś ma coś około 85cm, a ma 2 lata i 7 miesięcy:-) Fakt, że Młody w pakiecie dostał gratis dodatkowy chromosom;-)
Nie wiem ile Jessica teraz waży, ale pewnie coś około 6500g, więc dalej z niej kruszynka, wzrostu ma 70cm, ale stopę ma długą, bo aż 12 cm:szok: To po tatusiu ;-) On ma 47 ;-)

Alanek 6 miesięcy i 3 dni:-)

7940 g i 67 cm :-)

A stópke ma 10 i pewnie bedzie miał
dużą gdzie już to widać do jego wzrostu tak jak Dominiś bo nie ma jeszcze 3 latek a kupuje buty z nr 25 :-p

\Kacha 12 cm łooooo matko hehe faktycznie stópki twoja gwiazda ma duże ;)

Patrysia Alanek do wzrostu to ma dużą wagę ;)

Gosiu długie ma i szczuplutkie, więc buciki na długość są w porządku, ale za to na szerokość są zdecydowanie za szerokie i non stop ta moja gwiazda gubi buty:-)

GOSIA Dominiś też z początku był krótki a pulchny za to stopa duża i tak teraz sie wyciągnął że jest duży jak na swój wiek i Alanek pewnie też tak będzie bo widać jak szybko mi przybiera i rośnie bo przy urodzeniu miał 52 cm a waga 3220 tak więc widać jak wyciąga no i stope ma dużą jak na swój wzrost :tak: pewnie i też zgubi jak zacznie mi się poruszac typu raczkowanie chodzenie:-)

Michasia ma prawie 8,5kg - 6 miesięcy i 3 tygodnie.
Ale mnie stópką zaciekawiłyście - miała 10, ale musze zmierzyć czy nie urosła;-)

reklama
Do góry