reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną styczniowe dzieciaczki ....

Pomierzyłam dzisiaj ale ja sama więc trza poprawkę 79/80cm. Buciki mam dała 19 rozmiar i jakieś 1,5cm brakuje do czubka:)

reklama
My nosimy 74, ale jest już na styk.
Olo zaczyna nabierać masy. Do tej pory był chydy i długi. Ostatnio nóżki mu się papuśne zaczęły robić. Ciekawe ile teraz waży. Za pare dni idziemy na szczepienie, to się dowiem

o kurcze wiw - ale Kostek ma masę ;)
Czytałam ze dajesz kaszki z Hippa , one są na bank słodzone, jednocześnie on ma zalecone masaże i rehabilitację - na twoim miejscu starałabym się aby tak nie tył. Ma wowczas mniej możliwości ruchowych bo może ciężej mu się podnieść. Tak głośno myślę...

Nie do konca zgodzę sie z Kaja;-) Moja Paulinka w wieku 6 miesiecy miała 9100g...
Jadła tylko moje mleczko!!! Ruchowo była dobrze rozwinieta, powiedziałabym nawet, ze lepiej niz Agata, a ma prawie 2 kg mniej od Paulinki w tym wieku:tak:
Wiec wydaje mi sie, ze to indywidualna sprawa kazdego maluszka...
Owszem, dieta duzo daje, ale nie jest powiedziane, że duzo ważące dzieci są przekarmiane;-)
Tak głosno mysle... :-p

Asiowo - dobrze myslisz;-) ale jak wspomniałaś Paulinka była tylko na twoim mleczku a Kostek nie jest - dlatego tak sobie głośno wymyśliłam, że być może coś ma za dużo. Mogły też być różne wagi urodzeniowe, może Kostek urodził się duży - nie wiem. :tak: Zgadzać się oczywiście ze mną nie trzeba :-p:rofl2:

reklama
Do góry