reklama
Kaja_10
Fanka BB :)
o kurcze wiw - ale Kostek ma masę
Czytałam ze dajesz kaszki z Hippa , one są na bank słodzone, jednocześnie on ma zalecone masaże i rehabilitację - na twoim miejscu starałabym się aby tak nie tył. Ma wowczas mniej możliwości ruchowych bo może ciężej mu się podnieść. Tak głośno myślę...
Czytałam ze dajesz kaszki z Hippa , one są na bank słodzone, jednocześnie on ma zalecone masaże i rehabilitację - na twoim miejscu starałabym się aby tak nie tył. Ma wowczas mniej możliwości ruchowych bo może ciężej mu się podnieść. Tak głośno myślę...
A
Asiowo
Gość
Nie do konca zgodzę sie z Kaja;-) Moja Paulinka w wieku 6 miesiecy miała 9100g...
Jadła tylko moje mleczko!!! Ruchowo była dobrze rozwinieta, powiedziałabym nawet, ze lepiej niz Agata, a ma prawie 2 kg mniej od Paulinki w tym wieku
Wiec wydaje mi sie, ze to indywidualna sprawa kazdego maluszka...
Owszem, dieta duzo daje, ale nie jest powiedziane, że duzo ważące dzieci są przekarmiane;-)
Tak głosno mysle...
Jadła tylko moje mleczko!!! Ruchowo była dobrze rozwinieta, powiedziałabym nawet, ze lepiej niz Agata, a ma prawie 2 kg mniej od Paulinki w tym wieku
Wiec wydaje mi sie, ze to indywidualna sprawa kazdego maluszka...
Owszem, dieta duzo daje, ale nie jest powiedziane, że duzo ważące dzieci są przekarmiane;-)
Tak głosno mysle...
Kaja_10
Fanka BB :)
Asiowo - dobrze myslisz;-) ale jak wspomniałaś Paulinka była tylko na twoim mleczku a Kostek nie jest - dlatego tak sobie głośno wymyśliłam, że być może coś ma za dużo. Mogły też być różne wagi urodzeniowe, może Kostek urodził się duży - nie wiem. Zgadzać się oczywiście ze mną nie trzeba
P
patrysia*
Gość
WIW wooooooow duuuuuży jest
reklama