reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

Ja po wizycie, a więc wszystko ok! Moje szczęście ma 2,77 cm (tydzień temu było 1,77 cm). Nawet się ruszało! Pierwszy raz takie coś widziałam, miniaturka człowieczka. Lekarz mówił, że wszystko jest oki i dobrze rokuje moją ciążę po tym rozwoju co widzi- ale wiadomo, że człowiek się jednak boi. Według tego usg jest to 8 tydzień i 5 dni (ostatnie usg miałam na innym sprzęcie). Tydzień różnicy. Uff ulga że ho ho!:-D

Załączniki

• 9tc.jpg
    9tc.jpg
    24 KB · Wyświetleń: 111
reklama
Piękne maleństwo Lady! Wszystko będzie ok, na pewno maleństwo się ruszało, żeby pokazać, że bardzo mu w Tobie dobrze i przez następne miesiące nie ma zamiaru się stamtąd ruszać :-) gratuluje!!

Usg z przypadku w szpitalu. Moje maleństwo ma 84 mm :) wg usg 6 tyg 5 dni, jak będzie rosło, przekonam się za tydzień i dam znać :) i może tatuś zeskanuje w końcu zdjęcia ;)

Hey Geniusia

Czy twoje maleństwo ma na pewno 84 mm? to przecież przeszło 8 cm :) Fasolka lady87 ma 2,77 cm a ona jest w 8 tygodniu. kurcze coś sie nie zgadza. Spojrzysz jeszcze raz?

Hey Geniusia

Czy twoje maleństwo ma na pewno 84 mm? to przecież przeszło 8 cm :) Fasolka lady87 ma 2,77 cm a ona jest w 8 tygodniu. kurcze coś sie nie zgadza. Spojrzysz jeszcze raz?

nie no :D pewnie, że brakuje przecinka; trochę nie dowidzę do monitora z odległości poduszki :)

Ostatnia edycja:
To dobrze, bo już jak na kobietę w ciąży przystało zdążyłam się w pierwszej chwili zdenerwować, że moja fasolka taka mała :-D

reklama
Do góry