reklama
i to jest problem bo jak już zobaczyłam machającą dzidzię to już nic więcej nie chciałam wiedzieć ale na dole zdjęcia jest taka jakby kreska i przy niej 6cm :/ szczerze mówiąc nie wiem czy to jest właśnie jego "wzrost" czy co to do diabła jest... lekarz oczywiście nie powiedział ale nieeeee rooobi... bo.... widziałam dzidziusia, widziałam dzidziusia, widziałam dzidziusia i machał łapkami ))))
daissy_
Fanka BB :)
coja- ale masz fajnie że będzie dwójka! tzn. ja bym dwójki teraz już na pewno nie chciała ale jako pierwsza ciąża to super! Na moim listopadowym forum aż 3 dziewczyny mają bliźniaki i mówię Ci jak oglądam ich zdjęcia to zazdraszczam
czekanie jest najgorsze, ale będzie dobrze!
czekanie jest najgorsze, ale będzie dobrze!
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
a oto moja dzidzia dzisiejsze zdjecia nastepne po genetycznym 16 sierpnia ;-)
Zobacz załącznik 373646
dzidzia
Zobacz załącznik 373645
wymiary
Zobacz załącznik 373647
wykresy
Zobacz załącznik 373644
ciałko żółte
Zobacz załącznik 373646
dzidzia
Zobacz załącznik 373645
wymiary
Zobacz załącznik 373647
wykresy
Zobacz załącznik 373644
ciałko żółte
reklama
Paluszek_
Fanka BB :)
Atanku piękna Dzidzia, gratuluję udanej wizyty
Coja, to masz prenatalne dzień przede mną...ja 5 sierpnia o 16.40....Niech ten czas szybciej leci...
Dziewczyny które mają swoje badania juz za chwile, zazdroszcze, trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści
Coja, to masz prenatalne dzień przede mną...ja 5 sierpnia o 16.40....Niech ten czas szybciej leci...
Dziewczyny które mają swoje badania juz za chwile, zazdroszcze, trzymam kciuki i czekam na same dobre wieści
Podziel się: