Coja już chyba na tyle zadomowiłaś sie w lutówkach że szkoda by było gdybyś nam uciekła W końcu w całym tym kąciku wzajemnego wsparcia bardziej chodzi o wspólny etap ciąży a nie sam termin bo nasze dzieciaki i tak przyjdą na świat kiedy uznają to za słuszne. Niewykluczone że część z nas rozpakuje się dopiero w marcu
reklama
aguula
Fanka BB :)
Jaki slodziak :-)
poroniona84
coja widok niezmiemski, śmiesznie tak wyglądają przedzieleni ścianą :-) Pytałam o przypadki ciąż bliźniaczych w Twojej rodzinie, a zwłaszcza w kobiecej linii, bo rodzina męża nie ma nic do tego że udało Ci się dwa jajeczka na raz wypuścić :-) Dbaj o swoje skarbki.
AsikB duuuży ten Twój dzidź;-) dwa dni starszy od mojego a ponad 0,5 cm większy to zdjęcie jest z góry czy z profilu? Pytam bo moja macica przy waszych wydaje się być strasznie szeroka, ale to może kwestia perspektywy
maron śliczny maluszek :-) Szkoda że mój mi nie machał, to musi być rozczulający widok ;-)
AsikB duuuży ten Twój dzidź;-) dwa dni starszy od mojego a ponad 0,5 cm większy to zdjęcie jest z góry czy z profilu? Pytam bo moja macica przy waszych wydaje się być strasznie szeroka, ale to może kwestia perspektywy
maron śliczny maluszek :-) Szkoda że mój mi nie machał, to musi być rozczulający widok ;-)
coja widok niezmiemski, śmiesznie tak wyglądają przedzieleni ścianą :-) Pytałam o przypadki ciąż bliźniaczych w Twojej rodzinie, a zwłaszcza w kobiecej linii, bo rodzina męża nie ma nic do tego że udało Ci się dwa jajeczka na raz wypuścić :-) Dbaj o swoje skarbki.
Dzidź był fotografowany :-) z góry bo lekarz pokazywał mi po bokach rączki. Wg rozmiarów lekarz twierdzi że Dzidź starszy niż wychodzi z OM (ostatni okres miałam 02.05.11). A sygnaturkę mam ustawioną właśnie wg okresu. Mam cichą nadzieję że może wstrzeliłam się blisko owulacji i wyjdzie z tego mały mężczyzna :-)
mama2006
reklama
Podziel się: