reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

Śliczne są te Wasze dzieciaczki :-)

Ja na te USG też idę jakoś na początku sierpnia, a dokładnie to jeszcze nie wiem. Czekam aż mąż będzie miał grafik chce iść z chłopakami na to USGie :-)
8.08 chcę iść na wizytę do lekarza ;-)

Też już doczekać się nie mogę !!!

reklama
A my juz po , Na razie wygladamy tak :)
_DSC0355.jpg

Jej :-) ale cudne maleństwo :-) :tak:
Moje jedno zdjątko troszkę niewyraźne, ale maleństwo akurat stanęło na głowie :p
Jesteśmy dumni z Naszego Słoneczka :laugh2:
10t5d.jpg

3d niestety, a w poniedziałek pewnie bede miał nowe, bo zapisałam sie do innej przychodni , bo badanie było do bani, koles nawet przeziernosci nie zmierzył, a taki nieby super spec..

reklama
Mama2006 zabierasz synka na USG? a to nie jest przypadkiem dopochwowe? Ja się waham czy go zabrać, bo z jednej strony chciałby zobaczyć dzidzię z drugiej strony nie wiem jak on sie zachowa i czy nie będzie lekarzowi przeszkadzał... no i chyba wolałabym żeby to było przez brzuch - nawet mojego męża odstrasza USG "od środka"

Do góry