reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak rosną nasze maleństwa? (wszystkie zdjecia,usg itd.)

Hej, patrzę będę pierwsza z dzisiejszego wizytowego trójkącika :-) Wszystko zgodnie z planem, na oko dzidź urósł ze 3 razy w porównaniu do ost. usg 2 tyg temu, dziś usg pokazuje mu wiek 9tc1d. Niestety nie pomachał rączką na przywitanie, jak u Weroniki- spał sobie w najlepsze (leń po mamusi) ale serduszko nie spało ;-)Nawet dali mi posłuchać kilka sekund- kosmos :-D
Na prenatalne umówiłam się dość późno bo na 4 sierpnia dopiero (będzie skończony 13 tc). Kurcze już się niecierpliwię :-)

Załączniki

• usg.jpg
    usg.jpg
    26,3 KB · Wyświetleń: 188
Ostatnia edycja:
reklama
super zdjęcie:) widać już małego człowieka, nie mogę się doczekać widoku mojej kruszynki. W poprzedniej ciąży zawsze przed usg zjadałam batona żeby maluszek sie ożywił przed badaniem. Raz zadziałało do tego stopnia że ginka nie mogła synusia zmierzyć bo tak wariował w brzuchu - rewelacyjny widok:)

cześć dziewczynki :-D
fotki Wam nie załączę, bo z wrażenia zostawiłam w samochodzie i nie mogłam zeskanować
a byłoby na co popatrzeć :-)
mój doktorek mówi do mnie : długo się staraliście, ja: no kilka lat minęło, a on: no w tym wieku to powinnaś mieć już dwójkę, ja : no tak, a on z uroczym uśmiechem : i będziesz miała !
Dziewczyny będą bliźniaki dwujajowe :-D
2 serduszka pięknie biją !!!!

super coja!!!! wielkie gratulacje:) lekko nie będzie ale dwójke za jednym zamachem odchowasz. Jak dla mnie więcej plusów jak minusów:)

cześć dziewczynki :-D
fotki Wam nie załączę, bo z wrażenia zostawiłam w samochodzie i nie mogłam zeskanować
a byłoby na co popatrzeć :-)
mój doktorek mówi do mnie : długo się staraliście, ja: no kilka lat minęło, a on: no w tym wieku to powinnaś mieć już dwójkę, ja : no tak, a on z uroczym uśmiechem : i będziesz miała !
Dziewczyny będą bliźniaki dwujajowe :-D
2 serduszka pięknie biją !!!!

GRATULUJE !! aż mi łezka się zakręciła w oku... super! na początku będzie ciężko a potem już tylko podwójna radość ! powodzenia!

reklama
Do góry