my 22 maja mamy usg glowki.boje sie bo na wypisie ze szpitala z badania usg glowy ma zapisane cos takiego-zaznaczona nieznacznie hyperechgoniczna okolice bruzdy wzgorzowo-ogoniastej. niby lekarka mowila ze jest ok wszystko ale jednak mam stresa a dzis w galerii polozylam go w wozku na brzuchui sie podnosil jak nigdy ciekawsze widoki mialza raczki jak go biore to trzma ladnie glowke
reklama
Królowa_Dramatu
Fanka BB :)
my po wizycie u neurologa. Wszystko ok, młoda wygląda zdrowo
Kontrolne usg głowy za 2 mies ale powiedział, że jak to w szpitalu było ok to to drugie też powinno być ok Tak bardzo cię cieszę, bo stresowałam się.
Kontrolne usg głowy za 2 mies ale powiedział, że jak to w szpitalu było ok to to drugie też powinno być ok Tak bardzo cię cieszę, bo stresowałam się.
anka26_x_07
Mama Laury :)
zabka napewno wszystko bedzie dobrze Ethan mial krwiaka i cale szczescie sie wchlonal, niby do 3mc mial czas
Krolowa super wiesci
Krolowa super wiesci
betina79
Kania rozumiem Cie doskonale. Ja nas zapisałam na najbliższy pn do neurologa mimo ze pediatra dzisiaj olała sprawę jak jej powiedziałam co i jak.. Wole sprawdzić dwa razy niż potem sobie pluć w brode ze nic nie zrobiłam
Dam znac w pn co neurolog stwierdzi..
Królowa super ze wszystko z mala ksiezniczka wporządku
zabka na pewno usg wyjdzie ok! daj znac już po
Dam znac w pn co neurolog stwierdzi..
Królowa super ze wszystko z mala ksiezniczka wporządku
zabka na pewno usg wyjdzie ok! daj znac już po
Wizyta u neurologa przeniesiona na pon, bo dziś od rana wymiotowałam. Przeszło koło 15, ale już wizytę zdążyłam odwołać.
Kania w takim razie źle zrozumiałam. Super,że mała ładnie główkę podnosi. Z rączkami to neurolog kazała nam układać tak jakby na łokciach Igora. Nie, że dziecko kładziemy plackiem i ma sobie radzić sam, bo nie musi jeszcze teraz. I właśnie pokazała, że te rączki mają być pod brzdącem. Może to pomoże u Was i okaże się, że małej rączki nie uciekają?
Czyli wizytę mamy tego samego dnia, oby wieści były dobre!
betina nie ma szans jej położyć na boku, ona każdą blokadę w postaci koca, poduszki pokona.
anka dzięki, ale u nas wygląda to już brzydko i boję się, że nie zejdzie całkiem, a tego bym nie chciała.
Kania w takim razie źle zrozumiałam. Super,że mała ładnie główkę podnosi. Z rączkami to neurolog kazała nam układać tak jakby na łokciach Igora. Nie, że dziecko kładziemy plackiem i ma sobie radzić sam, bo nie musi jeszcze teraz. I właśnie pokazała, że te rączki mają być pod brzdącem. Może to pomoże u Was i okaże się, że małej rączki nie uciekają?
Czyli wizytę mamy tego samego dnia, oby wieści były dobre!
betina nie ma szans jej położyć na boku, ona każdą blokadę w postaci koca, poduszki pokona.
anka dzięki, ale u nas wygląda to już brzydko i boję się, że nie zejdzie całkiem, a tego bym nie chciała.
Kania78
...
Królowa super, że wszystko jest w porządku :-)
Żabka trzymam kciuki za usg, na pewno będzie dobrze :-)
Betina79 czyli co pediatra nie widzi problemu? Wg mnie lepiej to sprawdzić niż zaniedbać.
Karolaola zatrułaś się czymś?
Kładę Gabrysi tak rączki ale po chwili i tak idą na boczki albo wzdłuż ciała.
Żabka trzymam kciuki za usg, na pewno będzie dobrze :-)
Betina79 czyli co pediatra nie widzi problemu? Wg mnie lepiej to sprawdzić niż zaniedbać.
Karolaola zatrułaś się czymś?
Kładę Gabrysi tak rączki ale po chwili i tak idą na boczki albo wzdłuż ciała.
hej dziewczyny, ja znów wracam do tematu kaszkowatej wysypki...otóż u Neli utrzymuje sie ona juz drugi chyba tydzien,więc odwiedziłam dermatologa dziecięcego. Wyeliminowałam mleko i nabiał, alergenową żywność tez, wyprałam wszystko w jednym proszku itd itp i nic. No więc usłyszałam również,że może to być poprostu z powietrza, z temperatury( nawet jak dziecko nie jest przegrzewane). Mamy smarować bużkę Hydrokortizonem 2 * dziennie. I co i po 1 wieczornym zastosowaniu, dziś już buzka wygląda lepiej...i amma nadzieję,że problem zostanie wyeliminowany. Krochmal jednak na dłuzsza mete nie pomogl
truskafffka
Królowa super wieści :-) tak trzymać:-)
Żabka kciuki zaciśnięte i wiem że wszystko będzie dobrze
Betina no jasne że lepiej sprawdzić, dla swojego świętego spokoju
Alexp trzymam kciuki żeby problem już nie wrócił
czy wszyscy robili usg główki? bo my nie mamy takiego zalecenia
Żabka kciuki zaciśnięte i wiem że wszystko będzie dobrze
Betina no jasne że lepiej sprawdzić, dla swojego świętego spokoju
Alexp trzymam kciuki żeby problem już nie wrócił
czy wszyscy robili usg główki? bo my nie mamy takiego zalecenia
Moj mial usg glowy ze wzgledu na antybiotyki ktore bral na zapalenie pluc od razu po porodzie.. tak samo mamy badanie sluchu do powtorki. no i w czerwcu bedzie mial pobierana krew do badan z zylki.ale bedzie krzyk. mial ktorys maluch pobierana?
krolowa dobrze ze wszystko jest ok.
aleksp moj tez ma na buzi wysypke i chyba to potowkata masc na recepte jest?
krolowa dobrze ze wszystko jest ok.
aleksp moj tez ma na buzi wysypke i chyba to potowkata masc na recepte jest?
reklama
truskafffka
Amelka tylko w szpitalu miała krew pobieraną, ale Mati pamiętam taki malutki miał z żył pobieraną, nie ma się co czarować, płaczu sporo...na szczęście takie maluchy szybko się uspokajają i zapominają. Powodzenia Żabka
Podziel się: