madziaa21
Fanka BB :)
U nas Zuzi odpadł pępek po 5 dniach ( w sumie to ja niechcący zachaczyłam go przy zmiania pampersa ale i tak był już suchy bo mocno tego nie zrobiłam
) i przemywałam go żeby nie ropiało jej w środku oceniseptem i ja z kolei bałam sie ze za wczesnie odpadł...ale dzis byla polozna i mowila ze wszystko ok. Jak juz minal miesiac i dalej odpasc nie chce to na prawde w szoku jestem, bo chyba usechł juz dawno??
Co do spania u nas mała budzi sie co ok 3,5h na jedzonko no i około godzine poltorej wtedy nie spi bo zanim zje ( czasem daje cycka czasem butelke odciagam bo lepiej zjada ok 140ml a z cycka nadnerwuje sie mala bo nie moze zlapac bo mleko ja zalewa jak mam za duzo albo cos innego ) zanim sie jej odbije, a to kupke walnie i trzeba przewinac i potem juz do spania sie nie spieszy
Co do wybudzania to nigdy jej nie budzilam na jedzenie, sama daje znac jak jest głodna :-)

Co do spania u nas mała budzi sie co ok 3,5h na jedzonko no i około godzine poltorej wtedy nie spi bo zanim zje ( czasem daje cycka czasem butelke odciagam bo lepiej zjada ok 140ml a z cycka nadnerwuje sie mala bo nie moze zlapac bo mleko ja zalewa jak mam za duzo albo cos innego ) zanim sie jej odbije, a to kupke walnie i trzeba przewinac i potem juz do spania sie nie spieszy