reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak pięknie się rozwijają listopadowe Maluszki

probowalam to ściąga sobie spryciula i wiecznie obrażona na mnie jest za czapke nawet slyszalam o przyklejaniu na tasme uszu ale nie odwarzylam sie szkoda mi wloskow jak bym miala jej wyrywac z tasma:-(

reklama
no wlasnie ta sobie sciaga hehe smerfetke obcisla tez jej zakladalam to paluchem jakos dziwnie lapala i czapki nie bylo hehe nie mam pojecie normalnie jej uszy po ucinam hehehe:-D zapomnialam dodac ze cala noc potrafie nie spac tylko jej uszy poprawiac bo jej klapie lewe

eve mój synek tez preferuje jeden boczek i za chiny nie chce spać na drugim...dodam, że urodził się z jednym takim odgiętym uszkiem i na tej stronie własnie nie chce spać, chociaż powinien bo wtedy uszko by się odgięło z powrotem. Położna mi powiedziała, że w macicy mały leżał tak, ze mu się uszko odgięło... Też nie wiem co robić z tym fantem:)

hehe myslalam ,ze moja takim Vipem jest hehe ale szczerze powiedziawszy ja ja kladlam na ten boczek zeby jej sie naprawilo i nic poprawy moze ja jej wezme i opaske kupie taka z materialu to jej nie sciagnie moze hih jejku przeciesz ona pozniej bedzie miala do mnie pretensje,o tego klapiaczka

slyszalam o przyklejaniu na tasme uszu ale nie odwarzylam sie szkoda mi wloskow jak bym miala jej wyrywac z tasma:-(

Taaa.... Na noc wiązanie nóżek wstążeczką, przyklejanie uszu taśmą do głowy, a w razie gorączki na łopatę i do pieca...
Zastanawia mnie kto wymysla te ludowe mądrości.

a jak robicie z glowkami dzieciaczkow bo ja mam maly problem Wikusia spi ciagle na lewym boku jak ja klade na prawy zeby jej sie glowka wyrownala to mala na plecki sie przekreca i glowke ma na spiworkach hmmm moze jakies sposoby macie bo juz ucho zaczyna jej odstawac od spania na lewym boku bo je nagina ciagle

my mamy lozeczko tak postawione ze Amanda przekreca glowke w strone Naszego lozka i zawsze w nocy glowke przekreca w lewo, wiec wymyslilam ze jak spi w dzien na kanapie i usypia sie lezac kolo mnie to kladziemy sie tak zeby glowke miala na prawym boku. czyli noc lewa strona dzien prawa :) takie banalne wyjscie z sytuacji

reklama
hehe nie no macie pomysły :)

mój śpi raz na jednym, raz na drugim, co karmienie to zmiana, jak mu niewygodnie to sam się przewierci ale śpi na zmianę, uszka ma ładne, tylko tył głowy jakiś dłuuugi i nie mógłby spać buzią do sufitu ;)

Do góry