reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak nie zwariować ze stresu przed kolejną CP?

reklama
A że tak pozwolę sobie na jeszcze większą prywatę, co Wasi mężowie/partnerzy robią w tym czasie, kiedy my sobie tu siedzimy czarnowidztwujemy i panikujemy? Mój tylko się śmieje czy już zdałam koleżankom "na tym swoim forum" relacje z calego dnia 😂
Nic, mówi dobrze, że mam z kim pogadać o tym co przeszedł to samo i dzielić się doświadczeniami

A że tak pozwolę sobie na jeszcze większą prywatę, co Wasi mężowie/partnerzy robią w tym czasie, kiedy my sobie tu siedzimy czarnowidztwujemy i panikujemy? Mój tylko się śmieje czy już zdałam koleżankom "na tym swoim forum" relacje z calego dnia 😂
Mój narzeka. Wciąż powtarza"a po co to wszystko czytasz? Daj spokój, nakręcasz się. Myślisz o tym cały czas ..." Xd i to mnie taaaak wkurzaaaa. Bo facet kurde nie wie co kobieta przeżywa. Nie dość że jest ciężko mentalnie to jeszcze problemy ze zdrowiem...samo latanie z duszą na ramieniu żeby robić wyniki, USG...jak miałam cp w szpitalu już nie mieli gdzie się wkuwać...miałam tak posiniaczone przedramiona że szkoda gadać...także łatwo mówić" nie przejmuj się , nie myśl o tym"...://

Właśnie mnie czasem zakuje po prawej albo lewej strony i nie wiem co to jest i zaczynam panikować trochę . Od 3 dni tak mam 😐

Nie chce nic mówić ale będę testować za tydzień także tego...😅 Fajnie że mamy ten wątek będziemy się wspierać, narzekać itd😁 to drugi miesiąc starań po przerwie po mtx i powiem wam że psychicznie jest ciężko bo jednak stres jest mocny. Do tego klasyk - mam wrażenie że wszystkie koleżanki są albo w ciąży, albo już mają dzieci a ja ...🤡
Musisz tu koniecznie napisać jak będzie szło testowanie, bedziemy razem szukać cieni cienia 😂

Mój narzeka. Wciąż powtarza"a po co to wszystko czytasz? Daj spokój, nakręcasz się. Myślisz o tym cały czas ..." Xd i to mnie taaaak wkurzaaaa. Bo facet kurde nie wie co kobieta przeżywa. Nie dość że jest ciężko mentalnie to jeszcze problemy ze zdrowiem...samo latanie z duszą na ramieniu żeby robić wyniki, USG...jak miałam cp w szpitalu już nie mieli gdzie się wkuwać...miałam tak posiniaczone przedramiona że szkoda gadać...także łatwo mówić" nie przejmuj się , nie myśl o tym"...://
A do tego jeszcze hormony ... Ja miałam zgięcia i dłonie całe w siniakach 😥

reklama
No mój coś w ten deseń podobnie 🤣 wczoraj zawiózł mnie na ten sor bo już nie mógł patrzeć z jaką zbolałą miną chodzę. A jak patrzył na wszystkie testy w łazience... 🤭🤭 I tylko "widzisz, mówiłem Ci to co Twoje koleżanki z forum i lekarz z soru, nie umrzesz przez najbliższe dni" albo "przestań co pięć minut chodzić do wc i sprawdzać czy plamisz", ch*** mózgu niestety przy mnie dostaje. Ale tak jak mówisz, to my potem najbardziej cierpimy, to my leżymy w szpitalach, chciało by się wiedzieć już teraz co będzie i jak

Do góry