Ja pewnie tezPrzypuszczam, że za parę miesięcy sama będę panikować
reklama
Patka2207
Fanka BB :)
Będziemy w tedy tu pisać a @SzklanaKulka będzie nas uspokajaćJa pewnie tez
SzklanaKulka
Chciałabym żeby tak było, ale będziecie mi codziennie zdawać raporty, jak testy, jak beta, obowiązkowo wszystko z foteczkamiBędziemy w tedy tu pisać a @SzklanaKulka będzie nas uspokajać
Będziemy w tedy tu pisać a @SzklanaKulka będzie nas uspokajać
Widzę ze jest plan ale u mnie póki co to beta musi w dół ładnie lecieć, potem w usg musi być czysto a ja się muszę odkuć zanim się na takie ryzyko jeszcze raz zdecydujęChciałabym żeby tak było, ale będziecie mi codziennie zdawać raporty, jak testy, jak beta, obowiązkowo wszystko z foteczkami
Patka2207
Oczywiście , że jest ja to samo , beta w dół USG a potem jeszcze drożność. Reset może wakacje i można myślećWidzę ze jest plan ale u mnie póki co to beta musi w dół ładnie lecieć, potem w usg musi być czysto a ja się muszę odkuć zanim się na takie ryzyko jeszcze raz zdecyduję
SzklanaKulka
Gorzej jak za parę dni wyjdzie że z jakiś względów też będę miała mtx i za pół roku we trzy będziemy panikowac a jak jest po zastrzykach? Coś się dzieje oprócz krwawienia? Jakieś inne dolegliwości? Wymioty? Bo wymioty to jest coś czego nienawidzę, ostatnio wymiotowałam mając 5 lat, a mam 32 mam taką blokadę że mogę się zatruć a nie wymiotować
Patka2207
ja miałam silne bóle brzucha ale w sumie przez dwa dni i tyle . Dostałam kroplówkę z przeciwbólowym.Gorzej jak za parę dni wyjdzie że z jakiś względów też będę miała mtx i za pół roku we trzy będziemy panikowac a jak jest po zastrzykach? Coś się dzieje oprócz krwawienia? Jakieś inne dolegliwości? Wymioty? Bo wymioty to jest coś czego nienawidzę, ostatnio wymiotowałam mając 5 lat, a mam 32 mam taką blokadę że mogę się zatruć a nie wymiotować
Patka2207
I z jakiś przyczyn miałam łyżeczkowanie chyba chcieli mieć czyste pole widokowe więc nie wiem z jakiego powodu były krwawieniaja miałam silne bóle brzucha ale w sumie przez dwa dni i tyle . Dostałam kroplówkę z przeciwbólowym.
Ja miałam problemy ze strony układu pokarmowego i mdłości ale już lepiej, teraz czekam na kolejne badania. Ból brzucha lekki takie skurcze jak na okres + jakieś dziwne uczucie w różnych miejscach całego brzucha. Ale jedna dziewczyna bardzo cierpiała, tabletki, zastrzyki, kroplówka - tak ją brzuch bolałGorzej jak za parę dni wyjdzie że z jakiś względów też będę miała mtx i za pół roku we trzy będziemy panikowac a jak jest po zastrzykach? Coś się dzieje oprócz krwawienia? Jakieś inne dolegliwości? Wymioty? Bo wymioty to jest coś czego nienawidzę, ostatnio wymiotowałam mając 5 lat, a mam 32 mam taką blokadę że mogę się zatruć a nie wymiotować
reklama
Patka2207
Ja miałam jak by skurcze żołądkaJa miałam problemy ze strony układu pokarmowego i mdłości ale już lepiej, teraz czekam na kolejne badania. Ból brzucha lekki takie skurcze jak na okres + jakieś dziwne uczucie w różnych miejscach całego brzucha. Ale jedna dziewczyna bardzo cierpiała, tabletki, zastrzyki, kroplówka - tak ją brzuch bolał