reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak nie zwariować ze stresu przed kolejną CP?

Nie chce nic mówić ale będę testować za tydzień także tego...😅 Fajnie że mamy ten wątek będziemy się wspierać, narzekać itd😁 to drugi miesiąc starań po przerwie po mtx i powiem wam że psychicznie jest ciężko bo jednak stres jest mocny. Do tego klasyk - mam wrażenie że wszystkie koleżanki są albo w ciąży, albo już mają dzieci a ja ...🤡

reklama
Nie chce nic mówić ale będę testować za tydzień także tego...😅 Fajnie że mamy ten wątek będziemy się wspierać, narzekać itd😁 to drugi miesiąc starań po przerwie po mtx i powiem wam że psychicznie jest ciężko bo jednak stres jest mocny. Do tego klasyk - mam wrażenie że wszystkie koleżanki są albo w ciąży, albo już mają dzieci a ja ...🤡
No ja wczoraj Ryczałam bo zdjęcia wigilijne z brzuchami mnie dobiły kiedy ja nadal czekam czy ta beta spadnie czy nie i nic nie wiem a hormony fruwają 🥲

Gorzej jak za parę dni wyjdzie że z jakiś względów też będę miała mtx i za pół roku we trzy będziemy panikowac 👀👀 a jak jest po zastrzykach? Coś się dzieje oprócz krwawienia? Jakieś inne dolegliwości? Wymioty? Bo wymioty to jest coś czego nienawidzę, ostatnio wymiotowałam mając 5 lat, a mam 32 🤭🤭 mam taką blokadę że mogę się zatruć a nie wymiotować
Żadnego zastrzyku nie będzie kochana 😘😘😘

Po jakim czasie pół roku od mtx ?

Gorzej jak za parę dni wyjdzie że z jakiś względów też będę miała mtx i za pół roku we trzy będziemy panikowac 👀👀 a jak jest po zastrzykach? Coś się dzieje oprócz krwawienia? Jakieś inne dolegliwości? Wymioty? Bo wymioty to jest coś czego nienawidzę, ostatnio wymiotowałam mając 5 lat, a mam 32 🤭🤭 mam taką blokadę że mogę się zatruć a nie wymiotować
Będzie git, zobaczysz 😘

A że tak pozwolę sobie na jeszcze większą prywatę, co Wasi mężowie/partnerzy robią w tym czasie, kiedy my sobie tu siedzimy czarnowidztwujemy i panikujemy? Mój tylko się śmieje czy już zdałam koleżankom "na tym swoim forum" relacje z calego dnia 😂

reklama
Do góry