reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jak nie zwariować ze stresu przed kolejną CP?

Ja nie plamilam, ale może poszukaj lepiej prywatnego dobrego gin żeby Cię poprowadził chociaż na początku
Mam dobrego prywatnego gin z pierwszym wolnym terminem 19.01.. zresztą tu nie wiadomo czy jest w ogóle co prowadzić. Beta w 24.12 wieczorem 20,3. Zanim cokolwiek będzie widać w macicy to najpierw osiwieje a chwilę potem wyłysieje 😅

reklama
Mam dobrego prywatnego gin z pierwszym wolnym terminem 19.01.. zresztą tu nie wiadomo czy jest w ogóle co prowadzić. Beta w 24.12 wieczorem 20,3. Zanim cokolwiek będzie widać w macicy to najpierw osiwieje a chwilę potem wyłysieje 😅
Straszne terminy ja zadzwoniłam i w ten sam dzień mnie przyjęła prywatnie

Człowiek nie może być spokojny, wydaje się że porania po prostu i tyle a potem może wyjść niewiadomo co :( boję się tego co mnie czeka, bo wiem że plamienie to zły znak.
No właśnie nie zawsze. W szpitalu mi mówili że było dużo babek co miały krwawienie i było ok. Będzie co będzie ale na bank nie dasz się wpuścić w maliny będziemy pilnować bety i czekamy na USG ze skarbkiem😁😘
Hahaha niee jesteśmy z tobą kochana ☺️ każda będzie miała swoją kolejkę z pierdolcem 🤣 jestem 7 dni przed @ i co, myślisz że już sobie w główce nie układam czarnych scenariuszy!?? 😅🤣🤣 Testy kupione , całe pudełko 50 sztuk muahahah!!

No właśnie nie zawsze. W szpitalu mi mówili że było dużo babek co miały krwawienie i było ok. Będzie co będzie ale na bank nie dasz się wpuścić w maliny będziemy pilnować bety i czekamy na USG ze skarbkiem😁😘

Hahaha niee jesteśmy z tobą kochana ☺️ każda będzie miała swoją kolejkę z pierdolcem 🤣 jestem 7 dni przed @ i co, myślisz że już sobie w główce nie układam czarnych scenariuszy!?? 😅🤣🤣 Testy kupione , całe pudełko 50 sztuk muahahah!!
🤣 Jesteś większą wariatką ode mnie. No dobra, a ja zrobię bety które będą skakać - trochę rosnąć trochę maleć na tych niskich wartościach, to wtedy co robić? 🙈 Bo ja już nic nie wiem. Zazdroszczę Ci że jesteś przed testowaniem, na pewno zobaczysz u siebie od razu dwie grube krechy i nie będziesz się zamartwiać. Też się planujesz betować od razu jak wyjdzie pozytyw?

Dziewczyny przepraszam ze sie tu wtrącę, ale widzę że sporo tu nas po cp. Miała któraś z Was poronienie trąbkowe przy ciąży pozamacicznej? Mało w internecie o tym. Szukam szczesliwych historii. Szklana Kulka trzymam mocno kciuki żeby to byla zdrowa ciąża .

Aaaa i odnośnie ginekologa. Z racji święta i wolnego mojej gin znalazlam na znanym lekarzu gina do ktorego byl termin i mial same dobre oceny. Na lokalnej grupie opinii nie bylo, ale poszłam. Opisal ladnie usg. Jajowody prawidłowe. Wszystko ok ciazy nie widac. A na jajowodzie ciąża 1.5 cm. Takze polecam sprawdzać dowiadywac sie i isc najlepiej do kogos z polecenia.

Aaaa i odnośnie ginekologa. Z racji święta i wolnego mojej gin znalazlam na znanym lekarzu gina do ktorego byl termin i mial same dobre oceny. Na lokalnej grupie opinii nie bylo, ale poszłam. Opisal ladnie usg. Jajowody prawidłowe. Wszystko ok ciazy nie widac. A na jajowodzie ciąża 1.5 cm. Takze polecam sprawdzać dowiadywac sie i isc najlepiej do kogos z polecenia.
Ale w ogóle nic nie widział na jajowodzie? To jakoś dziwnie ulokowane było?

Co do poronienia to nie u mnie, niestety :( u mnie mtx i to trwaaaa i trwaaaa bo to żywotne było 🫣

ale aż tak? 😂 nie wystarczy jeden albo dwa? 😂

reklama
Do góry