reklama
rapunzel
czyli roszpunka
mój synuś wrzeszczy podczas ubierania przed każdym spacerem, ale to raczej nie tyle z powodu ubierania tylko senności, bo na spacerze zasypia i jest OK.
Natomiast podczas ubierania wieczorem tez wrzeszczy, bo też jest już śpiący albo głodny i śpiący. Za to jak się uleje w ciągu dnia albo przesika pampersa i trzeba go przebrać, to nie ma większych problemów.
Aha generalnie woli się rozbierać, jak się pozbędzie pampersa i dolnych ubrań to jest przeszczęśliwy.
Natomiast podczas ubierania wieczorem tez wrzeszczy, bo też jest już śpiący albo głodny i śpiący. Za to jak się uleje w ciągu dnia albo przesika pampersa i trzeba go przebrać, to nie ma większych problemów.
Aha generalnie woli się rozbierać, jak się pozbędzie pampersa i dolnych ubrań to jest przeszczęśliwy.
julinkaa
Zaciekawiona BB
Też mam problem z ubieraniem ,wiecznie płacz i nerwy ,ale mam spsób .Oczywiście przy przebieraniu ,nawet samej pieluszki julcia musi miec coś w rączkach ,albo skarpeteczki albo sudocrem albo maskotke ,gdy to nie pomaga mama co chwilke gilgocze albo śpiewa piosenki ,to pomaga ,bo nic na siłe wtedy i ninia płacze mocniej i ja się denerwuje
Agnieszka21
Agnieszka21
Moj Mateuszek nie nawidzi byc ubieranyZA kazdym razem kaczy sie placzem prerzeniem itpNajgorzej jest z górna garderoba kurteczka kombinezon noi oczywiscie czapeczka.ale na szczescie zaraz po wyjsciu na pole usmiech heheh trudno taki jego urok:-)
Witajcie. Jestem nowa na forum. Mam 7 mc synka i chcialabym zajac sie branżą dziecięcą zawodowo. Czy mogłabym was prosic o wypełnienie krotkiej ankiety w tym temacie. Mozecie zobaczyc wyniki. Ankieta ta ma pomóc w stworzeniu odpowiedniej oferty dla rodziców. Dzieki z gory))
Odzież i artykuły dla niemowląt i małych dzieci - www.ankietka.pl
Odzież i artykuły dla niemowląt i małych dzieci - www.ankietka.pl
M
Mka10
Gość
wypełniłam
brown.kate
Mama Misi i Kici
ja tez wypelnilam
reklama
klaudusiaNK
Fanka BB :)