reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak i w co ubrać maluszki

reklama
I ja też wypełniłam, powodzenia! Wg mnie w 4 pytaniu mogłaby być możliwość wielokrotnego wyboru.

Dziekuje za wypełnienie i cenne uwagi. Niestety teraz juz nie moge zmienic formy pytania, bo ta funkcja teraz juz nie jest aktywna.

oprocz wielokrotnego wyboru w niektorych pytaniach, mialam problem z tym, ze czesto pojawialo sie stwierdzenia : polska marka itp a mieszkam w UK... ale wypelnione ;)

Wypełniłam z zainteresowaniem:-) Uważam, że mimo szerokiej oferty produktów dla dzieci, często trudno znaleźć to, czego się szuka i nowa propozycja jak najbardziej pożądana:tak:

Dlatego "polska marka " i tego typu okreslenia, ze firma miala by byc polska i produkowac polskie produkty, stad chcialabym wiedziec jaki jest stosunek wlasnie do polskich marek.
Dziekuje za wypelnianie no i tez za dobre slowo. Takie odpowiedzi przekonuja mnie do tego, ze jednak był by to dobry pomysł. Wciąz jeszcze sie waham, bo wiadomo, ze trzeba by zainwestrowac sporo w taką dzialalnosc. Dlatego wszelkiego typu uwagi są dla mnie bardzo cenne. Maci eracje co do tych udziwniomnych rzeczy, ja też wlasnie tak uważam. Czasem chce kupic cos po prostu a to ma dodatkowo jeszcze 5 innych funkcji. Ostatnio chcialam kupic synkowi klocki takie po prostu duze elementy dla półroczniaka no i niestety wszystkie graja, tańczą recytują...a zwykłych klockow brak

Mam dokładnie takie samo zdanie. Nie od dziś wiadomo, że maluchy najlepiej lubią bawić się zwykłymi przedmiotami - walić łychą w miskę albo coś w tym stylu. Generalnie zabawki, które dają wiele możliwości, można nimi stukać, kulać, przestawiać, brać do buzi.

Nie wiem kto wymyślił zabawki typu jakaś wielka skrzynka z jakimiś świecąco-grającymi bajerami. Gdyby ktoś, kto to projektuje znał się na psychice dziecka, wiedziałby, że dla malucha to jest po prostu jedna nieciekawa bryła, z którą nic więcej nie można zrobić, poza spojrzeniem, poklepaniem, a następnie próbą dobrania się do kabla albo gniazdka;-)

Pomijam już cenę oraz fakt, że zabawka gra, dopóki zniecierpliwieni rodzice nie wyjmą baterii;-)

Sama też ostatnio poszukiwałam zwykłych poczciwych prostych klocków, znalazłam, ale stwierdziłam, że tradycyjne zabawki robią się czymś w rodzaju unikatów i są przeznaczone chyba tylko dla snobów (komplet drewnianych klocków - 75zł). A nie rozumiem po co zmieniać to, co od wieków jest sprawdzone i dobre...

reklama
Do góry