reklama
[/B]
o inwentarzu juz nie wspominam, bo czasem brakuje miejsca dla niunki
U Nas to samoa niech mu się choć jedno gdzieś zawieruszy to płacz na cały pokój "chce mojego pieska... miśka "
majandra
Mamusia Maciusia 17/08/07
Mama mi dziś oznajmiła, że Maciuś zasnął z dwoma samochodami i co tylko próbowała mu je zabrać to się budził
mama mikolaja
Fanka BB :)
moj synus spi od 20.00 do 6.00 ale w nocy budzi sie co godzine i wrzeszczy wiec spi .ile ??....prawie nic ja jestem wykonczona w dzien zadnej drzemki wiec ok 16-17 jest juz wielkie marudzenie....a ja juz probowalam wszystkiego zeby normalnie spal brak mi pomyslow i sil....
monia_l
Wrześniowe mamy'07
Mateusz dwa dni temu poszedł spac ze swoją zabawkową wiertarką i zwinął też smycz od psaMama mi dziś oznajmiła, że Maciuś zasnął z dwoma samochodami i co tylko próbowała mu je zabrać to się budził
Ja to się śmieję że jeszcze trochę i Tuśka zabierze do łóżka konia na biegunach bo zestaw koniecznych zabawek do spania codziennie się powiękasza są już 2 Józie, misu, piesek, lala, kucyk pony no i obowiązkowo kapcie muszą też z nią spać
mama mikolaja
mikolaj spi sam w swoim lozku ale w jednym pokoju ze mna ,wiec chyba sie nie boi a lekarza pytalam dlaczego tak robi ze tak czesto sie budzi? to powiedzial ze on mnie zmanipulowal i moja wina mam go zostawic i wyjsc ,a nauczy sie sam spac w swoim pokoju...
reklama
mama mikolaja
no a zestw zabawek tez jest w lozku wiec smutno mu tez nie jest
Podziel się: