reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
My mamy podobny problem jak mama mikołaja. Oskar potrafi się budzić co 5 minut i płakać, i ma takie serie dwugodzinne co noc od 2 tygodni. Uspokaja się jak wejdziemy do pokoju, a za chwilę znowu to samo.
Nie wiem co jest grane, od dawna śpi sam, w tym samym łóżku. Jedyne co mi się nasuwa to że idą mu piątki (jedna chyba już wyszła, chociaż nie pozwoli sobie zajrzeć do buzi).

U nas co prawda dopiero ta nocka byla taka, po 3 jak sie rozryczal tochyba caly blok obudzil i wlasnie jak mylam zabki to biale dziaselka sa z tylu na dole. Mam nadzieje,ze to nie zeby,ze poczekaja do wiosny,bo jak przypomne sobie zeszloroczne 4 to az ciarki mi przechodza

A u nas już lepiej. Już nie chodzimy dosypiać z Maćkiem, tylko jak woła np. tatę, to ja leżąc u nas w łóżku mówię, że tata śpi i Maciek zasypia po chwili.:-)

EDIT: Mają Wasze dzieciaczki jeszcze drzemki w dzień? Maciek musi choć godzinkę pospać.

reklama
Do góry