reklama
justyna800717
Mama Mateuszka 6.09.07.
Mateusz ma 1 drzemkę zasypia między 13-14 i tak 2 godzinki śpi. No oprócz dzisiejszego dnia 14-18
izabela352
Fanka BB :)
wlasnie weszlam na bb zeby zajrzec na ten watek i zapytac o to samo o co pytala majandra
piotrus juz od wrzesnia spi tylko 1 raz w ciagu dnia. az do jutra juz wyjasniam... od kilku dni spi rano do 800- 830 (zazwyczaj wstawal miedzy 6 a 7) i o 11 30 jest problem z zasypianiem. ale dajemy rady... tylko ze wieczorem jest masakra. wierci sie i kreci i nie moze zasnac. dzisiaj pierwszy raz w zyciu zasnal przed 22! nie moze tak byc. doszlam do wniosku, ze moj szkrab nie potrzebuje tyle snu w ciagu doby i jutro sprobuje nie klasc go wogole w poludnie. zobaczymy. nie jest mi to wogole na reke bo potrzebna mi byla ta jego drzemka ale sprobowac musze. no chyba, ze jutro wstanie o normalnej godzinie
piotrus juz od wrzesnia spi tylko 1 raz w ciagu dnia. az do jutra juz wyjasniam... od kilku dni spi rano do 800- 830 (zazwyczaj wstawal miedzy 6 a 7) i o 11 30 jest problem z zasypianiem. ale dajemy rady... tylko ze wieczorem jest masakra. wierci sie i kreci i nie moze zasnac. dzisiaj pierwszy raz w zyciu zasnal przed 22! nie moze tak byc. doszlam do wniosku, ze moj szkrab nie potrzebuje tyle snu w ciagu doby i jutro sprobuje nie klasc go wogole w poludnie. zobaczymy. nie jest mi to wogole na reke bo potrzebna mi byla ta jego drzemka ale sprobowac musze. no chyba, ze jutro wstanie o normalnej godzinie
Iza mam ten sam problem mianowicie Kuba wieczorem jest gotowy do zabaw niż do spania. Zastanawiałam się nad zlikwidowaniem tej jednej drzemki w ciągu dnia, aby był bardziej wymęczony i góra o 20 spał. No ale ta jego drzemka to zbawienie dla moich nerwów czasem ze zbawieniem czekam do tej 11 aby go połozyć spać i mieć choć te 1,5h przerwy.
izabela bo może za wczesnie go kładziesz.Moja Oliwka tez kiedys spaął o takiej godzinie ale już od kilku miesięcy nie usnie wczesniej niz przed 13.00.Zazwyczaj zasypia 13.30-14.30.A mysle że nasze dzieciaki są jeszcze za małe rzeby nie spać wcale w dzień.Zreszta sama się przekonasz jak spróbujesz,chyba że Twój syn to cyborg ale nie wierze że wytrzyma bez zdrzemki.
reklama
Przeraża mnie mysl, że Kuba nie będzie spał w ciągu dnia. Serio. Nieraz tak było, że z braku mozliwości Kuba trzymany był cały dzień na nogach i wiem jak wspaniale zasypiał na wieczór : ) muszę to poważnie przemyśleć.
Podziel się: