reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

jak i ile śpią Wasze Pociechy?

reklama
wiem, że je dużo... no ale jak mu dam mniej to budzi się w nocy... a ulewać nie ulewa więc chyba tyle potrzebuje... jego tata w tym samym czasie też był łakomczuszkiem... potem się to zmieniło... teraz jest chudy jak palec:( ehhh.....

no spory... a stopy to chyba będzie miał wieeeeelkie, ż ho ho ;-)
ale może jak dodam, że jego tatuś ma 195cm to coś wyjaśni :-)
ale jednak tak trochę dziwnie się kupuje ciuszki dla dziecka w 6 m-c życia w rozmiarze 9 m-c...;-)

Andzelka zasypia okolo 20 po kompieli i mleczku a wstaje o 7 tak jak my wszyscy.Od miesiaca nie budzi sie juz na posilki nocne.Zauwazylam rowniez ze jak dam jej pojesc na noc np.kasze manne to obudzi sie okolo 2 na piciu,a jak dostanie tylko mleczko to spi do rana.

Pewnie przez zabkowanie Kubus stał się ostatnio niejadkiem, a kaszki to juz w ogóle nie chce. Wcześniej podawałam mu ją na noc i jadł aż mu się uszy trzęsły. Potrafił wciągnąć 200ml teraz to jedynie łyżeczka, ale i tak wybrzydza. I co najdziwniejsze to po kaszce zdarzyło mu się obudzić w nocy, a po mleku z kleikiem śpi do rana :)

reklama
Pewnie przez zabkowanie Kubus stał się ostatnio niejadkiem, a kaszki to juz w ogóle nie chce. Wcześniej podawałam mu ją na noc i jadł aż mu się uszy trzęsły. Potrafił wciągnąć 200ml teraz to jedynie łyżeczka, ale i tak wybrzydza. I co najdziwniejsze to po kaszce zdarzyło mu się obudzić w nocy, a po mleku z kleikiem śpi do rana :)
kasia - moj to samo...zdarzylo mi sie dac mu na noc kaszke i wyjatkowo sie obudzil...a po zwyklym mleko+ kleik spi 11-12 h...zreszta to "zjawisko" inne dziewczyny tez potwierdzaly wiec sama nie wiem skad to przeswiadczenie ze po kaszce( bo bardziej sycaca?) dziecko dluzej spi...:baffled:

Do góry