reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak długo staliście się?

Najlepiej najpierw wizyta u ginekologa i zrobienie podstawowych badań. Nam starania zajęły 6 miesięcy. W momencie kiedy powiedziałam że odpuszczamy na miesiąc i dni płodne omijamy szerokim łukiem bo chcę się zaszczepić i zrobić prześwietlenie i doleczyć stopę to okazało się że jestem w ciąży. Wydaje mi się coś jest w tym że jak się odpuści to jednak wtedy coś się zadzieje oczywiście jeśli zdrowotnie jest wszystko ok.

reklama
Właśnie wiem , niestety.... Chciałabym nie myśleć ale jakoś nie potrafię. A cały czas znajduje sobie jakieś zajęcie [emoji16]
Dokładnie wiem co czujesz. My w tym cyklu nie liczymy na cud, cały czas szło coś nie tak.. najpierw maz miał wypadek w domu i problemy z kręgosłupem, później ja, najpierw coś mi zaszkodziło, a jak sie uspokoiło, to mam stan podgoraczkowy bo się zaziebilam :o dzięki temu jakoś tak mi luźniej, bo przytulanki, owszem, były, ale nie tak często jak powinny..
Liczę na to, że co się odwlecze ;)

reklama
Do góry