reklama
Hej Kochane ostatnio bardzo malo pisuje na BB ale czesto Was czytam i mocno kibicuje . No wiec ja tez powinnam urodzic moja Kruszynke 4 wrzesnia ale niestety.........Od 6 miesiecy staram sie znowu o bycie mama( chociaz z roznym nasileniem) niby jestem optymistka i mam nadzieje ze tym razem sie uda, ale przychodza trudne chwile szczegolnie wlasnie teraz ze zaczyna mi jej brakowac. Wlasnie mam koncowke @ i za 2 dni zaczynam wszystko od poczatku........i az do skutku.Pozdrawiam Aga.
Moniqa
i moje dwie połówki :)
nasze starania trwaly dokladnie 1 cykl ... nasz skarbeniek mial sie urodzic 8 lutego ...niestety tak nie bylo ... teraz kolejne starania rozpoczynamy w listopadzie , a jak dlugo beda trwaly ??? mam nadzieje ze szybciotko ...
Ines bardzo mi przykro ... buziaczki :-*
Ines bardzo mi przykro ... buziaczki :-*
Elżbietka
mother of two sons&angel
MoniQa , w końcu wróciłas!! trzymam kciuki za wasze starania!! teraz bedzie dobrze!!
agi25 pisze:Hej Kochane ostatnio bardzo malo pisuje na BB ale czesto Was czytam i mocno kibicuje . No wiec ja tez powinnam urodzic moja Kruszynke 4 wrzesnia ale niestety.........Od 6 miesiecy staram sie znowu o bycie mama( chociaz z roznym nasileniem) niby jestem optymistka i mam nadzieje ze tym razem sie uda, ale przychodza trudne chwile szczegolnie wlasnie teraz ze zaczyna mi jej brakowac. Wlasnie mam koncowke @ i za 2 dni zaczynam wszystko od poczatku........i az do skutku.Pozdrawiam Aga.
Agi25 bardzo Ci dziękuję za linka nt. naturalnego planowania rodziny - mierzę i na razie nic z tego nie kumam ale to dopiero pierwszy cykl. Trzymam kciuki za owocne jesienne przytulanka.
Gwiazdeczka
Mama '06 i '14
Witajcie!
My staramy sie juz 3 - mce! Moze w tym miesiacu sie uda?
My staramy sie juz 3 - mce! Moze w tym miesiacu sie uda?
reklama