reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

dziewczyny nie ma co się przejmować, z tego co wiem zmniejszona koncentracja i kłopoty z pamięcią są typowe w ciąży

reklama
Dziewczynki a ja kupiłam dzisiaj sobie olejek z Rossmana o którym wspomniała wczoraj ja-zolza ... Rossmann, Babydream fur Mama, Olejek do pielęgnacji ciała - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) .Zachęcił mnie zapachem!!!Kurde jak on prześlicznie pachnie!!!Pierwszy raz poczułam tak śliczny zapach olejku.Wysmarowałam się zaraz cała po kąpieli i leżę i pachnę :-D
Polecam jest genialny...bije zapachem na głowę olejek Bambino!!!

Cieszę się, że Ci się spodobał :-) My oboje jesteśmy zachwyceni, a sądzę, że i Fasolek się cieszy, kiedy Tatuś smyra mnie po brzuszku ;-)
Idę dziś do Rossmann'a, to poszukam żelu :-D

Zolza- chodzi Ci o ten do kąpieli o którym pisałam? Kiedys mieli żel, ale nie wiem czemu wycofali i teraz jest płyn do kąpieli w takim samym opakowaniu jak olejek( tylko większy). Konsystencję ma kremową i ja go używam także pod prysznic. Pachnie pięknie i jest taki delikatny:)

Aestima w moim rossmanie nie było żelu :-(
Był olejek, balsam do ciała i krem do sutków i odparzeń(coś a'la bepanthen)...
Ja też muszę znaleźć koniecznie ten płyn do kąpieli!!

Ostatnia edycja:
Wy się zachwycacie tym zapachem a mnie ten olejek tak śmierdział że oddałam całe opakowanie koleżance która tez jest w ciąży...mnie nie pasuje i nie powiem wam czym mi śmierdzi...na samą myśl o nim mam odruch wymiotny...tak mi utkwił ten zapach w pamięci

Wy się zachwycacie tym zapachem a mnie ten olejek tak śmierdział że oddałam całe opakowanie koleżance która tez jest w ciąży...mnie nie pasuje i nie powiem wam czym mi śmierdzi...na samą myśl o nim mam odruch wymiotny...tak mi utkwił ten zapach w pamięci

Ach, no tak, teraz sobie przypominam, jak o tym pisałaś :-) A nam właśnie zapach bardzo przypadł do gustu :-)

reklama
Do góry