ja nie pije, nigdy nie paliłam, ale za to do coli mnie ciągnie, jak już jest w domku to się napije, ale staram się unikać, do kawy nie mam ciągotek, zresztą zawsze piłam lure i wszyscy wokół się ze mnie śmiali, a ja piłam tylko tak dla towarzystwa, tylko ostatnio często wpadam w złość, choć ogólnie spokojny ze mnie człowiek - nawet pan doktor tak mi powiedział jak mi badał tętno hahaha
reklama
katamisz
Fanka BB :)
Dziewczynki a ja kupiłam dzisiaj sobie olejek z Rossmana o którym wspomniała wczoraj ja-zolza ... Rossmann, Babydream fur Mama, Olejek do pielęgnacji ciała - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) .Zachęcił mnie zapachem!!!Kurde jak on prześlicznie pachnie!!!Pierwszy raz poczułam tak śliczny zapach olejku.Wysmarowałam się zaraz cała po kąpieli i leżę i pachnę
Polecam jest genialny...bije zapachem na głowę olejek Bambino!!!
Polecam jest genialny...bije zapachem na głowę olejek Bambino!!!
agatkaT
Dziewczyny przekonałyście mnie! Jutro lecę szukać kremu i żelu no i cena mi odpowiada... A tym bardziej, jeśli ładnie pachnie :-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
A miałam dziś wrażenie patrząc na Rossmana, że mam coś do załatwienia w tym sklepie.....
agatkaT
ja też tak ostatnio mam!
skleroza mnie dopadła przez ciąże...
Idę do sklepu po 3 rzeczy, a wracam z 1.
Muszę sobie wszystko zapisywać... Bo inaczej klops.
Taka jakaś roztrzepana jestem
Też tak macie?
skleroza mnie dopadła przez ciąże...
Idę do sklepu po 3 rzeczy, a wracam z 1.
Muszę sobie wszystko zapisywać... Bo inaczej klops.
Taka jakaś roztrzepana jestem
Też tak macie?
traschka
Mama Marysi
Agatka u mnie roztrzepana to mało powiedziane. Wychodząc rano z domu NIGDY nie pamiętam gdzie zaparkowałam! Już tyle razy przeszłam wszystkie ulice dookoła zanim znalazłam auto, albo dzwoniłam do męża czy go gdzieś nie widział...masakra Wcześniej nigdy tak nie miałam.
reklama
traschka
Mama Marysi
katamisz mój M. już się przyzwyczaił ALe na początku śmiał się ze mnie przez dwa dni non stop Teraz wolę sama poszukać dłużej, dzwonię gdy jest napraaaawdę źle...
Podziel się: