reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

ja nie pije, nigdy nie paliłam, ale za to do coli mnie ciągnie, jak już jest w domku to się napije, ale staram się unikać, do kawy nie mam ciągotek, zresztą zawsze piłam lure i wszyscy wokół się ze mnie śmiali, a ja piłam tylko tak dla towarzystwa, tylko ostatnio często wpadam w złość, choć ogólnie spokojny ze mnie człowiek - nawet pan doktor tak mi powiedział jak mi badał tętno hahaha

reklama
Ja też kupuję ten olejek. Już od poczatku ciąży- jest super! Do kompletu polecam z tej serii płyn do kąpieli (można stosować jako żel pod prysznic). Też świetnie pachnie.

agatkaT idz koniecznie...w moim rossmanie była dostępna tylko oliwka i balsam żelu do kąpieli nie widziałam...jak spotkam na pewno kupię!!

ja też tak ostatnio mam!
skleroza mnie dopadła przez ciąże...
Idę do sklepu po 3 rzeczy, a wracam z 1.
Muszę sobie wszystko zapisywać... Bo inaczej klops.

Taka jakaś roztrzepana jestem :zawstydzona/y:
Też tak macie?

Agatka u mnie roztrzepana to mało powiedziane. Wychodząc rano z domu NIGDY nie pamiętam gdzie zaparkowałam! Już tyle razy przeszłam wszystkie ulice dookoła zanim znalazłam auto, albo dzwoniłam do męża czy go gdzieś nie widział...masakra:( Wcześniej nigdy tak nie miałam.

traschka ale z tym autem to mąż Twój chyba ubaw miał po takim telefonie :-D
hehe mnie się zdarza nie znalezc mojego auta na parkingu jakiegoś hipermarketu duzego...dosyć często nawet!!

reklama
katamisz mój M. już się przyzwyczaił:) ALe na początku śmiał się ze mnie przez dwa dni non stop:) Teraz wolę sama poszukać dłużej, dzwonię gdy jest napraaaawdę źle... :)

Do góry