reklama
agatkaT
Fanka BB :)
przez całą ciążę? o matko... niedługo ubrać się do sklepu zapomnę i pójdę w pidżamce
Dziewczynki a ja kupiłam dzisiaj sobie olejek z Rossmana o którym wspomniała wczoraj ja-zolza ... Rossmann, Babydream fur Mama, Olejek do pielęgnacji ciała - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) .Zachęcił mnie zapachem!!!Kurde jak on prześlicznie pachnie!!!Pierwszy raz poczułam tak śliczny zapach olejku.Wysmarowałam się zaraz cała po kąpieli i leżę i pachnę
Polecam jest genialny...bije zapachem na głowę olejek Bambino!!!
Cieszę się, że Ci się spodobał :-) My oboje jesteśmy zachwyceni, a sądzę, że i Fasolek się cieszy, kiedy Tatuś smyra mnie po brzuszku ;-)
Idę dziś do Rossmann'a, to poszukam żelu
Aestima
Zolza- chodzi Ci o ten do kąpieli o którym pisałam? Kiedys mieli żel, ale nie wiem czemu wycofali i teraz jest płyn do kąpieli w takim samym opakowaniu jak olejek( tylko większy). Konsystencję ma kremową i ja go używam także pod prysznic. Pachnie pięknie i jest taki delikatny
Misialina
Wy się zachwycacie tym zapachem a mnie ten olejek tak śmierdział że oddałam całe opakowanie koleżance która tez jest w ciąży...mnie nie pasuje i nie powiem wam czym mi śmierdzi...na samą myśl o nim mam odruch wymiotny...tak mi utkwił ten zapach w pamięci
Wy się zachwycacie tym zapachem a mnie ten olejek tak śmierdział że oddałam całe opakowanie koleżance która tez jest w ciąży...mnie nie pasuje i nie powiem wam czym mi śmierdzi...na samą myśl o nim mam odruch wymiotny...tak mi utkwił ten zapach w pamięci
Ach, no tak, teraz sobie przypominam, jak o tym pisałaś :-) A nam właśnie zapach bardzo przypadł do gustu :-)
reklama
agatkaT
zostałam nową nabywczynią! mnie się bardzo podoba :-) wieczorem się mega mocno nasmaruje
Podziel się: