reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

dziewczyny nie ma co się przejmować, z tego co wiem zmniejszona koncentracja i kłopoty z pamięcią są typowe w ciąży

reklama
Dziewczynki a ja kupiłam dzisiaj sobie olejek z Rossmana o którym wspomniała wczoraj ja-zolza ... Rossmann, Babydream fur Mama, Olejek do pielęgnacji ciała - kosmetyki i ich recenzje w KWC - Kosmetyk Wszech Czasów (KWC) .Zachęcił mnie zapachem!!!Kurde jak on prześlicznie pachnie!!!Pierwszy raz poczułam tak śliczny zapach olejku.Wysmarowałam się zaraz cała po kąpieli i leżę i pachnę :-D
Polecam jest genialny...bije zapachem na głowę olejek Bambino!!!

Cieszę się, że Ci się spodobał :-) My oboje jesteśmy zachwyceni, a sądzę, że i Fasolek się cieszy, kiedy Tatuś smyra mnie po brzuszku ;-)
Idę dziś do Rossmann'a, to poszukam żelu :-D

Zolza- chodzi Ci o ten do kąpieli o którym pisałam? Kiedys mieli żel, ale nie wiem czemu wycofali i teraz jest płyn do kąpieli w takim samym opakowaniu jak olejek( tylko większy). Konsystencję ma kremową i ja go używam także pod prysznic. Pachnie pięknie i jest taki delikatny:)

Aestima w moim rossmanie nie było żelu :-(
Był olejek, balsam do ciała i krem do sutków i odparzeń(coś a'la bepanthen)...
Ja też muszę znaleźć koniecznie ten płyn do kąpieli!!

Ostatnia edycja:
Wy się zachwycacie tym zapachem a mnie ten olejek tak śmierdział że oddałam całe opakowanie koleżance która tez jest w ciąży...mnie nie pasuje i nie powiem wam czym mi śmierdzi...na samą myśl o nim mam odruch wymiotny...tak mi utkwił ten zapach w pamięci

Wy się zachwycacie tym zapachem a mnie ten olejek tak śmierdział że oddałam całe opakowanie koleżance która tez jest w ciąży...mnie nie pasuje i nie powiem wam czym mi śmierdzi...na samą myśl o nim mam odruch wymiotny...tak mi utkwił ten zapach w pamięci

Ach, no tak, teraz sobie przypominam, jak o tym pisałaś :-) A nam właśnie zapach bardzo przypadł do gustu :-)

reklama
Do góry