reklama
jak ja... tylko czasami zaluje, bo tu prawie znajomych nie mam a "starzy" znajomi albo zapracowani albo mowia ze za daleko mieszkam... zostaje internet ;-) Od 3 lat na wsi...ja właśnie odwrotnie, z dużego miasta uciekłam na wieśale wcale nie żałuję
![]()
dokładnie taka teraz już we trójkę
![]()
![śmiech :-D :-D](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/laugh.gif)
a wczesniej nie mozna?ja sie zastanawiam na jakims pilatesem albo basenem
![]()
Basen można wcześniej, ale ćwiczenia typu joga czy pilates są dla ciężarówek od 12tc. Sprawdzałam parę ogłoszeń, to właśnie takie mają zasady.
Aestima
Fanka BB :)
Ja w tamtej ciąży byłam na jodze już w 9tc, ale wielu ćwiczeń pani mi nie pozwoliła robić (np. takich z podnoszeniem do góry rąk). Teraz też czekam do końca 12 tyg. a właściwie to chyba zapiszę się dopiero w 15tc, bo wymagana jest zgoda ginka na piśmie a będę się z nim widziała dopiero 7 grudnia...
reklama
Ja w tamtej ciąży byłam na jodze już w 9tc, ale wielu ćwiczeń pani mi nie pozwoliła robić (np. takich z podnoszeniem do góry rąk). Teraz też czekam do końca 12 tyg. a właściwie to chyba zapiszę się dopiero w 15tc, bo wymagana jest zgoda ginka na piśmie a będę się z nim widziała dopiero 7 grudnia...
Wiesz, jedni pozwolą dopiero od 12tc, inni będą specjalnie dobierać ćwiczenia - ale konkluzja jest jedna - lepiej poczekać, niż zaszkodzić maluchowi.
Podziel się: