reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

brr...bikini woskiem...chyba za bardzo się bólu boję :) sama sobie jeszcze ok moge się potorturować ale wiem kiedy zrywami w ogóle, a tak z zaskoczenia to bym chyba się posikała ze strachu :))

ale musze za to wybrac się na podcięcie grzywki i na brewki :)

reklama
He he he, ja u kosmetyczki nie byłam nigdy :-p Ale wybrałabym się na masaż dla ciężarówek... Ze względu na plecy bardzij, niż jakość skóry, ale wybrałabym się... Forever, polecisz coś?
ja też nigdy nie byłam,ale wybieram się w maju na pedicure francuski,bo mam komunię ,jestem chrzestną ,a sama raczej nie dam rady się tam schylić:-D i masaż też by się przydał...
To ja sie dzisiaj rano troche soba zajelam - pedicure, Teraz musze jeszcze pazurki zrobic i brewki poskubac. Koszt niewielki, a jaka satysfakcja.
dajesz radę się schylić?

a dzis od rana saczy sie z nich siara :sorry2: W pierwszej ciazy w 9 mies sie zaczelo i to baaaardzo delikatnie a tu prosze, cykl przyspieszony :sorry2: Dziwne uczucie...ale juz wiem od czego mnie swedzialy ;-)[/COLOR][/FONT]
ja jak nacisnęłam to poleciało,ale sama jakos na szczęście nie leci
:tak:
ale ogolnie lubie chodzic na paszki i zastanawiam sie coraz mocniej nad bikini depilacja :tak: Ale to po porodzie ;-) [/COLOR][/FONT]
ja w życiu nie pójdę na depilację bikini.koleżanka chodzi i mi opisała jak rozkładają nogi przed kosmetyczką,jak u gina zupełnie:-D

mysliscie ze sie nie cykam tego bikini,.. jak cholira, jakbym sie nie cykala to dawno bym juz poszla hehe a tak co roku mowie to samo ze w nastepne wakacje ide :-p:-D
Paszki da sie wytrzymac jeszcze bo mniejsze partie i jakos tak to nie wstydliwe miejsce ;-) pierwszy raz po przerwie boli, ale systematyczne chodzenie juz nie ;-)

Ja to chyba się przełamię i pójdę do kosmetyczki, żeby do[prowadzić się do porządku po połogu. Strzelę sobie depilejszyn tu i ówdzie i zobaczę, co jeszcze oferują... i na co będzie mnie stać :-p

Ja miałam depilowane woskiem ręce i podziękuję za inne partie ciała...Koleżanki kosmetyczki mnie kiedyś dorwały i wydepilowały mnie...MASAKRA!!
Zdecydowanie wybieram kremy depilujące np Veet- bezboleśnie chociaż jest.A nogi i paszki golę maszynką.

Wy tu o depilacji a ja jestem przerażona swoim celluitem!!!!!
To co mi się porobiło to jakaś masakra!!! Plus jest taki, że już przecztałam na necie że cellulit w ciąży to jest na skutek zmian hormonalnch i zatrzymania wody w organizmie. Mam nadzieję, że zejdzie jak urodzę!!

Wy tu o depilacji a ja jestem przerażona swoim celluitem!!!!!
To co mi się porobiło to jakaś masakra!!! Plus jest taki, że już przecztałam na necie że cellulit w ciąży to jest na skutek zmian hormonalnch i zatrzymania wody w organizmie. Mam nadzieję, że zejdzie jak urodzę!!

Kochana o cellulicie nie wpominam nic bo nigdy jakoś z nim nie miałam problemów a teraz jest tragedia!!Pisałam już Wam gdzieś o tym,że ja to mam cellulit nawet nad kolanami:szok:

Oj, Doris, staram się o tym nie myśleć, bo fatalnie to wygląda... Staram się na bieżąco działać - podczas prysznica szoruję udziska i pupę, jakoś udało mi się odzwyczaić od bardzo ciepłej wody, no i masuję podczas balsamowania. Liczę, że pozbędę się tego paskudztwa po ciąży :/

reklama
Do góry