reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

He he he, ja u kosmetyczki nie byłam nigdy :-p Ale wybrałabym się na masaż dla ciężarówek... Ze względu na plecy bardzij, niż jakość skóry, ale wybrałabym się... Forever, polecisz coś?

reklama
ja u kosmetyczki, byłam w drugim trymestrze, na oczyszczanie pyszczka i dekoltu, bo tak jak ja jako nastolatka nigdy nie miałam trądziku teraz to po prostu jakaś masakra, i od grudnia leczę to i leczę, a efektów ni ma, więc jutro z ZGC do dermatologa cisnę... może w dolnośląskim mi coś wymyślą ;)
A tak, to nawet brwi i rzęsy sama se henną robię i wyrywam brwi ;)

To ja sie dzisiaj rano troche soba zajelam - dluga kapiel, peeling, maseczka na wlosy, pedicure, usunelam depilatorem zapuszczone przez zime loki na nogach -dwie godziny "pracy", ale sie oplacilo. Teraz musze jeszcze pazurki zrobic i brewki poskubac. Koszt niewielki, a jaka satysfakcja.

pisalam pare dni temu ze mnie swedza cycuchy... no wczesniej mnie pobolewaly jak rosly, teraz swedzialy ze szok, az patrzalam czy cos mi nie wyskakuje na nich krostki czy cos... ale nie
a dzis od rana saczy sie z nich siara :sorry2: W pierwszej ciazy w 9 mies sie zaczelo i to baaaardzo delikatnie a tu prosze, cykl przyspieszony :sorry2: Dziwne uczucie...ale juz wiem od czego mnie swedzialy ;-)

Ja juz sie szykuje do kosmetyczki przed swiętami, bo z moja twarzą masakra jakaś się robi..no i fryzjer też pewnie będzie w następnym tygodniu...bo włosy mi podrosły i nie fajnie się maja..
Za to mój maz ostatnio masuje mi plecki, i jest naprawdę o niebo lepiej..

Oj mnie też przydałaby sie kosmetyczka.Ostatni raz byłam w wakacje przed urlopem przygotowałąm buzię do mocnego słoneczka i poźniej po urlopie mocno ją nawilżyłam u kosmetyczki.Później długo długo nic piękan cera a jakięś dwa miechy temu wyczułam myjąc buzię kaszaki ,i to całkiem sporo.Zapytałam koleżanki a ona zaproponował poczekać do po porodzie,bo trzeba by było nakłówać niektóre z nich i nie chce mnie teraz stresować.

reklama
bylam raz na czyszczeniu twarzy u kosmetyczki i nigdy wiecej, co za bol :baffled:
ale ogolnie lubie chodzic na paszki i zastanawiam sie coraz mocniej nad bikini depilacja :tak: Ale to po porodzie ;-)

Do góry