reklama
ja u kosmetyczki, byłam w drugim trymestrze, na oczyszczanie pyszczka i dekoltu, bo tak jak ja jako nastolatka nigdy nie miałam trądziku teraz to po prostu jakaś masakra, i od grudnia leczę to i leczę, a efektów ni ma, więc jutro z ZGC do dermatologa cisnę... może w dolnośląskim mi coś wymyślą
A tak, to nawet brwi i rzęsy sama se henną robię i wyrywam brwi
A tak, to nawet brwi i rzęsy sama se henną robię i wyrywam brwi
To ja sie dzisiaj rano troche soba zajelam - dluga kapiel, peeling, maseczka na wlosy, pedicure, usunelam depilatorem zapuszczone przez zime loki na nogach -dwie godziny "pracy", ale sie oplacilo. Teraz musze jeszcze pazurki zrobic i brewki poskubac. Koszt niewielki, a jaka satysfakcja.
pisalam pare dni temu ze mnie swedza cycuchy... no wczesniej mnie pobolewaly jak rosly, teraz swedzialy ze szok, az patrzalam czy cos mi nie wyskakuje na nich krostki czy cos... ale nie
a dzis od rana saczy sie z nich siara W pierwszej ciazy w 9 mies sie zaczelo i to baaaardzo delikatnie a tu prosze, cykl przyspieszony Dziwne uczucie...ale juz wiem od czego mnie swedzialy ;-)
a dzis od rana saczy sie z nich siara W pierwszej ciazy w 9 mies sie zaczelo i to baaaardzo delikatnie a tu prosze, cykl przyspieszony Dziwne uczucie...ale juz wiem od czego mnie swedzialy ;-)
mysia23
mama dwójeczki
Ja juz sie szykuje do kosmetyczki przed swiętami, bo z moja twarzą masakra jakaś się robi..no i fryzjer też pewnie będzie w następnym tygodniu...bo włosy mi podrosły i nie fajnie się maja..
Za to mój maz ostatnio masuje mi plecki, i jest naprawdę o niebo lepiej..
Za to mój maz ostatnio masuje mi plecki, i jest naprawdę o niebo lepiej..
Ivona83
Fanka BB :)
Ja też nie mogę się doczekać fryzjera bo odrosty już są paskudne a później pewnie będzie ciężko iść :/
traschka
Mama Marysi
larvuniu ja ostatni raz byłam u fryzjera we wrześniu Fajny avatarek
tusenfryd18
Fanka BB :)
Oj mnie też przydałaby sie kosmetyczka.Ostatni raz byłam w wakacje przed urlopem przygotowałąm buzię do mocnego słoneczka i poźniej po urlopie mocno ją nawilżyłam u kosmetyczki.Później długo długo nic piękan cera a jakięś dwa miechy temu wyczułam myjąc buzię kaszaki ,i to całkiem sporo.Zapytałam koleżanki a ona zaproponował poczekać do po porodzie,bo trzeba by było nakłówać niektóre z nich i nie chce mnie teraz stresować.
reklama
Podziel się: