reklama
andariel
mama super dwójki :]
ja zawsze mam jakieś podrażnienia po depilacji, ale przywykłam, że zawsze idzie krem w ruch; natomiast mimo, iż 30 wiosen już za mną, jeszcze nigdy nie miałam okazji użyć depilatora i nie wiem czy się przekonam - a zwłaszcza w tamte okolice; takie małe schizy;-)
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Traschka, Ja - Zołza - przepraszam, że dopiero teraz odpowiadam, ale mam coraz więcej podejrzeń że coś się rozjeżdża w BB - nie zaznacza się na podglądzie, że są nowe wpisy na wątkach. :-(
Z tym zaniedbaniem to bez przesady, to jest moje odreagowanie zasuwu no i nie chcę aby się Młoda wstydziła, że ma taką zapuszczoną matkę
Odnośnie polecenia czegoś to w Wawie znalazłam dwa miejsca z programami dla ciężarnych - w Erisie i Dermice. Najpierw byłam w pierwszym i jakoś nie byłam przekonana, że dla wielopaków, natomiast w Dermice jak najbardziej, pani co to robi ma duże doświadczenie - co jest nie bez znaczenia gdy się ma piłkę z przodu - no i sama jest matką, więc poplotkować można. No i dość niedaleko mnie i jest gdzie parkować. Wybór programu dla ciężarnych jest na tyle istotny, że po pierwsze nie wszystkie preparaty są wskazane, a poza tym większość osób z ostrożności woli się do nich nie dotykać, bo żeby dotknąć to trzeba wiedzieć jak. Podobnie uważa mój refleksolog.
Katamisz - a ja na brewkach nigdy nie byłam. Za to na maseczkach na ciało, twarz, oczy, wosku na bikini ( baardzo fajna sprawa, ale nie w ciąży i nie podczas okresu, bo wtedy boli jak diabli ) o manicure i pedicure nie wspomnę a i owszem. :-)
Jak nie wosk to tylko maszynka jednorazowa albo golarka - depilator za skarby świata - Andariel witamy w klubie :-) - a na nogi w szczególności Kiedyś próbowałam je krem ( tak samo i bikini ) ale chyba włos za gruby a między nogami się jakoś niekomfortowo czuję po.
AgatkaT - z tym goleniem to niektórzy faceci bardzo lubią to robić, ja też uważam że to fajna sprawa ;-)
Położna na szkole rodzenia powiedziała, że i tak golą tyle ile trzeba przed porodem więc się nie ma co męczyć.
Podrażnienia też miałam na początku ciąży - używałam żel do higieny intymnej w maści.
Cellulit - ostatnio mi mocniej wykwit na udach - myślę, że to przez zatrzymanie wody - ale reszta o dziwo ok.
Z tym zaniedbaniem to bez przesady, to jest moje odreagowanie zasuwu no i nie chcę aby się Młoda wstydziła, że ma taką zapuszczoną matkę
Odnośnie polecenia czegoś to w Wawie znalazłam dwa miejsca z programami dla ciężarnych - w Erisie i Dermice. Najpierw byłam w pierwszym i jakoś nie byłam przekonana, że dla wielopaków, natomiast w Dermice jak najbardziej, pani co to robi ma duże doświadczenie - co jest nie bez znaczenia gdy się ma piłkę z przodu - no i sama jest matką, więc poplotkować można. No i dość niedaleko mnie i jest gdzie parkować. Wybór programu dla ciężarnych jest na tyle istotny, że po pierwsze nie wszystkie preparaty są wskazane, a poza tym większość osób z ostrożności woli się do nich nie dotykać, bo żeby dotknąć to trzeba wiedzieć jak. Podobnie uważa mój refleksolog.
Katamisz - a ja na brewkach nigdy nie byłam. Za to na maseczkach na ciało, twarz, oczy, wosku na bikini ( baardzo fajna sprawa, ale nie w ciąży i nie podczas okresu, bo wtedy boli jak diabli ) o manicure i pedicure nie wspomnę a i owszem. :-)
Jak nie wosk to tylko maszynka jednorazowa albo golarka - depilator za skarby świata - Andariel witamy w klubie :-) - a na nogi w szczególności Kiedyś próbowałam je krem ( tak samo i bikini ) ale chyba włos za gruby a między nogami się jakoś niekomfortowo czuję po.
AgatkaT - z tym goleniem to niektórzy faceci bardzo lubią to robić, ja też uważam że to fajna sprawa ;-)
Położna na szkole rodzenia powiedziała, że i tak golą tyle ile trzeba przed porodem więc się nie ma co męczyć.
Podrażnienia też miałam na początku ciąży - używałam żel do higieny intymnej w maści.
Cellulit - ostatnio mi mocniej wykwit na udach - myślę, że to przez zatrzymanie wody - ale reszta o dziwo ok.
Ostatnia edycja:
Dziewczyny, pisałyśmy kiedyś o rozstępach, któraś z Was polecała chyba maść czy coś na rozstępy, jak już się pojawią. Mam mało, ale mam na ich punkcie obsesję niemal :/ Za pomoc będę wdzięczna bardzo!
Patrzę dziś w lustro i aż się uśmiechnęłam - piegus się ze mnie zrobił Śmiechowe te piegi są.
Patrzę dziś w lustro i aż się uśmiechnęłam - piegus się ze mnie zrobił Śmiechowe te piegi są.
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Zołza, ja polecam jak najbardziej Elastic-Q. Nie dość,że baaardzo wydajny, bo mam go już przeszło 3 miesiące, to jak na razie ani jednego rozstępu a przecież mam już +14 kg Także cieszę się wolnością od rozstępów
A co do golenia, to ja też płyn do higieny + maszynka, ale że brzuch tak wielki, to Sz. musiał zadziałać Najpierw trochę krępacji, a później kupa śmiechu
A co do golenia, to ja też płyn do higieny + maszynka, ale że brzuch tak wielki, to Sz. musiał zadziałać Najpierw trochę krępacji, a później kupa śmiechu
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Asinka85 - a jakiej to firmy ? Ja wciąż się mogę golić sama ;-)
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
hehe no beka z tym goleniem jest ogólnie, nigdy bym nie powiedziała że to będzie taki problem, ja już sama nie mogę, na razie to staram się golić z lusterkiem ale już niedługo będę musiała zawołać do tego mojego M., na początku pewnie też będzie krępacja ale pewnie nie będzie tak źle ;-)
asinka85
Mama Tymona i Niny :-*
Forever_young, proszę ELASTI-Q ORIGINAL KREM PRZECIW ROZSTĘPOM 200 ML - Apteka internetowa - Domzdrowia.pl
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Asia - skoro tak polecasz to może sobie taki sprawie, pierw miałam pharmaceris m a teraz kupiłam perfekta mama (150 ml za ponad 30 zł) ale nie jest za dobry, jest strasznie mało wydajny i się wszystko po nim lepi - nie jestem z niego zadowolona wiec jak tylko mi się skończy a to już niedługo to będę chciała zmienić ale pochwalić się muszę że jak na razie nie mam ani jednego rozstępu :-):-):-) (smaruje się 1 raz dziennie kremem na rozstępy i 1 raz dziennie oliwką w żelu johnsona )
reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
zawsze takie wspólne golenie można potraktować jako "grę wstępną" no bo pewnie nie da rady żeby na faceta to nie podziałało :-):-):-), tak mi się wydaje, ja tez póki co radzę sobie sama, ale czuję, że już niedługo
Podziel się: