reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak dbamy o siebie w ciąży

reklama
doggi WOW!!!!!!!!!!
ale piękna młoda kobitka z Ciebie, a fryzurka super :-)ja sie tak całe studia obcinałam ;-)
a teraz zapuszczam i po porodzie je ujarzmię ;-)

Doggi - niezła laska z Ciebie albo obiektyw Cię lubi :tak: Fryzurka bardzo do Ciebie pasuje. Ja rzadko wychodzę ładnie na zdjęciach. :-( A to sterczące włosy, świecący nos albo co innego tudzież czerwona twarz, o podwójnym podbródku nie wspomnę. :zawstydzona/y:

moja mustela się skończyła niestety, kupiłam dziś tą emulsję do ciała z rossmana, którą polecałyście. Ogromnie mi się podoba jej zapach! Ale najciekawsze jest zachowanie mojego kota na nowy zapach. Wyszłam z łazienki i pogłaskałam kotka a ona od razu zaczęła mnie strasznie wąchać po czym zaczęła lizać moją rękę! Ona nigdy mnie nie liże! Nie mogła się oderwać od tej ręki, jak się odsunęłam to widziałam, że jej nos ciągle pracuje. Hehe, ciekawe co w tym jest takiego interesującego dla kota:)

czy któraś z Was bierze PRENATAL DHA?

Bo właśnie zajrzałam do książeczki, że mój gin na ostatniej wizycie mi zapisał... ale nie wykupiłam! :zawstydzona/y:

Ale chyba mogę zrobić to dziś nie?

To są jakieś witaminy... W sumie to nie wiem po cholere on mnie tak nimi futruje?! :baffled:

Doggi super wyglądasz!!! :tak:
Dubeltówka- super fryzura, na Twoim miejscu cięła bym :-)

Biorę PRENATAL CLASSIC i MAGNEZIN 200. A teraz dodatkowo zapisał mi PRENATAL DHA.

Zastanawiam się po co on mnie tak futruje, skoro wyniki mam książkowe z Dzidzią wszystko ok.

reklama
Do góry