reklama
tusenfryd18
Fanka BB :)
Ja mam troche na dekoldzie taka kaszkę,pod ręką ja mogę wyczuc.I czasami takie plamy na twarzy,myśle ze jakiegos uczulenia dostalam od mleczka do twarzy,musze je zzmienic.
Gosiaczek.81
Ciekawe od czego zależy obwód? 100 cm to faktycznie superr.... pozazdrościćmi wczoraj w jednym rządku 3 na plecach wyskoczyły.
kremami żadnymi się nie smarowałam w pierwszej ciąży i w ogóle ani jednego rozstępu nie miałam,ale może dlatego,że mały brzuch był-w 9 mies. 99 cm w obwodzie.
Moje znajome miały ojjjj dużo więcej ...
justynka1
Mamusia Antoniusia
ja jestem w ogóle mała i drobna,Anti ważył tylko 2800g i mierzył 55 cm,był najmniejszy z sali,ale do cho.....ry większego chyba bym nie urodziła,sama poprosiłam o nacięcie,a potem żałowałam,później twierdziłam,że już nie chcę mieć więcej dzieci,a jeśli już,to,że nie dam się naciąć,ale boję się,żeby mi samo nie popękało,bo może być gorzej:-(
traschka
Mama Marysi
Gosiaczek - jesteś moją imienniczką wiesz? Ja też jestem Gosia. Mnie wysypało strasznie!!!! Mam całe plecy w pryszczach od pupy po kark. I ciągle czuję jak się tworzą nowe...okropność. Twarz mam jak nastolatka, pryszcz na pryszczu a ja nigdy w życiu nie miałam problemu z cerą. Zagadnienie trądziku było mi zupełnie obce, widocznie teraz za to odpłacam. Dostałam od mamy zestaw do twarzy Pharmaceris, tam jest pianka, tonik i krem. Bardzo łągodne i można stosować. Trochę pomogło ale bez rewelacji, pewnie za łągodne.
A co do brzucha - mój jest juz naprawdę duży. Do tego zaczyna swędzieć, piersi też, co pewnie jest oznaką rozciągania. Dlatego ja już smaruję, ale na razie tylko raz dziennie. Oszczędzam krem na potem
Aestima pocieszyłaś mnie z tymi pryszczami - czekam na dzień kiedy znikną..
Justynka - obwód brzucha 100?? To ja mam więcej w biodrach bez ciąży Piękny brzunio, pozazdrościć!
A co do brzucha - mój jest juz naprawdę duży. Do tego zaczyna swędzieć, piersi też, co pewnie jest oznaką rozciągania. Dlatego ja już smaruję, ale na razie tylko raz dziennie. Oszczędzam krem na potem
Aestima pocieszyłaś mnie z tymi pryszczami - czekam na dzień kiedy znikną..
Justynka - obwód brzucha 100?? To ja mam więcej w biodrach bez ciąży Piękny brzunio, pozazdrościć!
Gosiaczek.81
Gosiaczek - jesteś moją imienniczką wiesz? Ja też jestem Gosia. Mnie wysypało strasznie!!!! Mam całe plecy w pryszczach od pupy po kark. I ciągle czuję jak się tworzą nowe...okropność. Twarz mam jak nastolatka, pryszcz na pryszczu a ja nigdy w życiu nie miałam problemu z cerą. Zagadnienie trądziku było mi zupełnie obce, widocznie teraz za to odpłacam. Dostałam od mamy zestaw do twarzy Pharmaceris, tam jest pianka, tonik i krem. Bardzo łągodne i można stosować. Trochę pomogło ale bez rewelacji, pewnie za łągodne.
No właśnie zaczęłam się martwić, że mój brzuch wcale nie swędzi, dziewczyny piszą o dużych brzuchach, a ja myslalam ze to moj jest duzy bo moje podbrzusze ma 87 cm, a w pępku 75 tak więc jakoś nie równo sie powiększa - juz nie wiem co mam myslec, to moja pierwsza ciąża i panikuje ze wszystkim i strasznie sie o nią boję :-( nie jestem juz mloda i chcialabym miec chociaz jedno dziecko !
Aestima
Gosiulku, jak to nie jesteś młoda- jesteś! Rocznik 81 to stara? Wszystko bedzie dobrze i nie panikujTo jeszcze nie ten czas żeby panikować z powodu małego brzucha! DOpiero 13 tc- spokojnie. Powiem Ci, że moja mama do końca ciąży brzuszka nie miała- taka jej uroda
tusenfryd18
nie jestem juz mloda i chcialabym miec chociaz jedno dziecko !
o boże co ja tu czytam,to co ja ,Doris,czy Ogitu mamy powiedziec????Na tym forum to jakby Dinozaury jesteśmy????
reklama
Podziel się: