reklama
Doxa
Fanka BB :)
U nas duże postępy nocnikowe. Oli sam siada na nocnik, czasemo nawet nie woła tylko od razu siada. I co ważniejsze robi i siku i kupkę. Do tego, sam chce potem wylewać zawartość do sedesu, co akurat mniej mi się podoba. Są też minusy treningu czystości ;-) - wczoraj np. ok. 5:20 rano Oli przyszedł do nas do łóżka, pokręcił się trochę i powidział "si si" - no i mój biedny mąż wstał i go "wysadził". Acha, a pielucha po nocy była sucha :-) :-)
*syla*
kobieta pracująca...
gratulacje !!!
u nas nadal nocnik parzy w pupę...tzn usiądzie ale zaraz wstaje i tak wkółko...nadal czekamy:-)
u nas nadal nocnik parzy w pupę...tzn usiądzie ale zaraz wstaje i tak wkółko...nadal czekamy:-)
Dziś Nadia zwołała psi psi i nawet zrobiła do nocnika. Ale mam wrażenie , że ona boi sie sikać do nocnika. Często z niego jak sika ucieka. A granie jej sie podoba i dzięki temu nawet do końca to siku do nocnika zrobiła. :-) potem oczywiście na spacerku siusiu do pampersa. ;-) marne te postepy
A Olinkowi gratuluję!
A Olinkowi gratuluję!
reklama
Doxa
Fanka BB :)
Dzięki, dzięki! Ja sądzę, że trzeba obserwować dziecko i trafić w "ten" moment, u każdego dziecka jest on kiedy indziej. I jak się dobrze wstrzeli to potem idzie migiem!
Acha, chciałam napisać, że u nas to wcale nie wygląda tak idealnie! Dzisiaj np. Oli chyba już ze 3 razy nasikał na podłogę! Zabawiła się chłopak i się zapomniał ;-)
Acha, chciałam napisać, że u nas to wcale nie wygląda tak idealnie! Dzisiaj np. Oli chyba już ze 3 razy nasikał na podłogę! Zabawiła się chłopak i się zapomniał ;-)
Podziel się: