reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

O seksie nie wspominajcie (ciagle na lekach eliminujacych zakazenia to sobie pomarzyc moge)

Dusznosci mam szczegolnie jak sie porzadnie najem, no wtedy to nie posiedze, nosi mnie jakbym sie topila ;D
A czkawke moj maluszek miewa czesto i chyba mnie to bardziej meczy niz jego (chociaz ostatnio jakby troche sie z ta czkawka uspokoil) Ale jeszcze 2 tyg temu kilka razy dziennie miewal (widac teraz znudzila mu sie)

reklama
Karen , to ja cię pocieszę . Mój gin zabronił nam sexu od samego początku , czyli zapomnieliśmy co to  w ogóle jest od jakiegoś marca. Jednak muszę przyznać , że pod tym wzgledem mam bardzo wyrozumiałego męża

efunia to móisz ze w łóżku szalejesz, ja jak pozostałe dziewczyny już od dawna nie chociaz nie ma przeciwskazań ale wolę nie.
Mój maluszek też ma czkawkę niedawno wycziłm jak to się dzieje bo wcześniej nie czułam tego.

Ja to nie staram się w ogóle nawet myśleć o seksie,w domu panuje zakaz bodzców seksualnych-ledwo się całujemy.Okropnie to ciężkie i pomyśleć że jeszcze później połóg!Magda25 to Ci współczuję!

My niedawno przestalismy, ale moj to taki wyrozumialy nie jest i ciagle mi o tym mowi.. ale mnie zaczelo bolec, wiec wolalam przestac.

moje szaleństwa wyglądaja tak, że się zaspię jak parowóz raz w tygodniu, bo na więcej nie mam ochoty :(
nie wiem czemu... podobno ciąża wpływa na pobudzenie libido. moje słabo sie pobudza. ożywa średnio raz w tygodniu, a potem śpi jak zabite  ;D
poza tym, mimo że wyleczyłam grzybicę, po każdym stosunku czuję takie pieczenie jakby mnie ktoś żywym ogniem potraktował. i właśnie chciałam zapytać czy któraś z was ma bądź miała coś takiego????

reklama
Do góry