reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
no i co z tym robicie?
ja sadziłam, ze to przez jakieś infekcje, ale szczerze mówiąc to przed ciążą też mi się zdarzało dość często takie pieczenie...
mimo wyleczonej grzybicy...
chyba się w końcu ginekologa zapytam, ale czy on będzie wiedział?

Moje tez miewa czkawki...

Kochane, czy aby nie przesadzacie z ta abstynencja? Troche fantazji >:D Sa rozne 'metody' ;D

efuniu ja tak mialam i okazalo sie, ze to wcale nie grzyby tylko E.coli. Niczym sie tego paskudztwa wyleczyc nie dalo, az do momentu infekcji drog moczowych - wtedy i na jedno i na drugie zadzialal doustny Furaginum.

efuniu

vertigo hmm, może to faktycznie to... muszę poczytac coś więcej o tych e coli
jak brałam furaginum, to przestałam mieć takie nieprzyjemne uczucie po stosunku...
ale później znów się zaczęło, a teraz w ciąży to jeszcze wzmogło...
no wiec ja też uważam, ze są inne sposoby na seks, gdy oboje chca a jedno nie może :)
wypróbowujemy różne rzeczy, choć ja tak sapię, ze czasem pewnie mężuś ma wrażenie jakby się kochał z parowozem :) ale seks to ważna rzecz i staram się żeby nam go nie barkowało... czasem nie mam chęci, ale jakoś mnie mój małżon potrafi zachęcać :) nie wiem doprawdy jak on to robi :)

Moja Mała rusza się głównie rano i wieczorem, w ciągu dnia czasami da znać. A jesli chodzi o seks to ja wciąż mam apetyt, szczęsliwie nikt nam nei zabrania więc jak tylko mamy okazje to korzystamy :)

Efunia,
Jak dobrze, że Tobie zawsze humorek dopisuje. Myślisz, że on patrząc na Ciebie widzi parowóz??? ;D
Jak w łóżku wyglądasz w połowie tak sexy, jak na zdjęciach, to nie ma szans. ;)

reklama
efuniu z tymi bakteriami to tak wlasnie jest, ze trudno je wytepic - cholery mozna dostac! W ulotce od Furaginum pisza, ze dla pewnosci w dwa tygodnie po pierwszej serii leku dobrze jest podac druga.
A co do seksu to mi tez sie szczegolnie nie chce. Ale ja z kolei wyczytalam, ze dla ciazy sa charakterystyczne zmiany libido. Wiec widocznie ja mam zmiane w kierunku spadek ;) Ale daje sie namowic, a co mi tam! ;D

Do góry