reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

Ja na początku to 2-3 razy molestowałam mojego chłopa, potem żadziej a teraz to w sumie w ogóle bym nie musiała :( A mąż nawet nie bardzo mnie chce namawiać bo jak twierdzi -jeżeli ja nie mam ochoty to... Ale czasem wskakuję na niego ;D
Tyle że jest to co raz trudniejsze, ze względu na wielki brzuch. Już nie wiem jaką pozycję zastosować żeby było wygodnie.
Na plecach nie mogę leżeć bo się zaraz duszę :(

reklama
Od tygodnia moja dzidzia włożyła sobie nożki pod żebra i tam cały czas mi dłubie a wczoraj to tak się zapierała że aż mnie bolało,też was bolą już niektóre ruchy bobo?

Karen, ja tak miałam, dopóki mi się brzuch nie opuscił... ciągle mnie zatykało i bolało w płucach...
teraz już mogę głębiej odetchnąć... :)

no bo już jest duży i silny... i jak sobie wierzga, to boli...
i dobrze, że przynajmniej na żebrach mu sie nogi zatrzymują... :)

reklama
Do góry