reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jak bardzo aktywne są Wasze maluszki?

reklama
Doxa na pewno będzie dobrze i Olik niedługo będzie raczkował w takimtempie, że nie nadążysz za nim biegać. Weronika tak jak Syli Igunia najpierw stawała i chodziła wokoło w łóżeczku a dopiero potem zaczęła raczkować, więc nie każde dziecko wszystko robi wg pewnej kolejność - niektóre są indywidualistami.

Czy macie wrazenie, ze wasze dzieciaczki sie popisuja??
Jak byla u mnie moja kolezanka to nie poznawalam Olivii. Normalnie sie popisywala. Jakies rzucanie na mnie, grala na kazdej zabawce itd.
We wtorek tez 1 raz zagrala na flecie, chyba mi artystka rosnie. Uwielbia muzyke, pupa jej chodzi jak ja slyszy i sobie do tego nuci.

Olivia jest super! Szok jaka do przodu :) Ja nie mam wrazenia, ze Natalia się popisuje, raczej jest pod wrazeniem nowych osób i czesto zapomina co potrafi ;)

Olivia - mały muzyczny geniusz ? :-) Super !

A u nas też ogromne zmiany. Wczoraj mój synek poraz pierwszy samodzielnie wstał w łóżeczku, a dzisiaj stał trzymając się tylko jedną ręką i super trzymał pion. Jestem z niego baaaaaaardzo dumna. Kolejnym krokiem mam nadzieję, że będzie raczkowanie :-)

Olivka jest super! :)

Jolik gratulacje dla Tymusia! Na pewno nieługo pójdzie na 4 :)

U nas też zaczęło się wstawanie w łóżeczku i nie tylko ::) Szok! Skończyła się laba mamusi! Magdusiek dopiero teraz wiem o czym Ty pisałaś!!

reklama
Doxa - dzięki ! Nie wiem dlaczego, ale jak Tymek wstaje to ja się strasznie pocę :-) Mam wrażenie, że grzmotnie ząbkami o kant łóżeczka ... brrrrrrrrr

Do góry