reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

rafał u swojej babci na wsi jak był dzieckiem wypijał litry mleka prosto od krowy

teraz, gdy esteśmy w UE, rządzą rolnikami takie prawa i obowiązki, że tego mleka nie da się pić

co najlepsze: u babci do kawy podawana jest śmietana z kartonika, a 7 krów stoi w oborze...

reklama
maga_86 pisze:
moje dziecko po truskawkach wygląda jak salamandra plamistqa, tzn jak zjadłam 3 było ok jak więcej obsypały ją czerwone plamy, chyba mogę zapomnieć w tym roku o truskawkach ;)

maga u nas to samo tyle że już po 3 truskawach ;) ::)

u mnie cisza po pomidorach, z czego baaardzo się cieszę
po ogórkach małosolnych były sensacje typu rozwolnienie, wzdęcia, płacze itp.
po pepsi też były bóle brzuszka :( a wypiłam kilka łyków

osinka ale ciesz sie z pomidorkow ;)

ja musialam zrezygnowac ze wszystkich nowosci wiosenno-letnich owocow,warzyw-ze wzgledu na problemy kupkowe-pediatra mi zasegurowala ze moze przez te jedzonko-ale nie bo juz nie jem tydzien i poprawy nie ma musze sie znowu przejsc-pewnie wpisza mnie do zeszytu matek paranojek 8)

Dziewczyny ja to chyba mam złote dziecko - jem praktycznie wszystko - oprócz fasoli, grochu i kapusty. Ostatnio nawet próbowałam buraczków w occie i ... nic :D :D :D

a my w sobote w Mc Donaldzie ;D ;D ;D tam też dają Mirindę ;D ;D - Maks nie narzekał

reklama
Do góry