reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

reklama
ja kupuje w saszetakach a aptece koperek do tego rumianek w saszetach i piję w kubku półkitrowym jrumianek + 1 koperek i ja do smaku słodzę miodem - i uwielbiam ten napój - piję go w sumie regularnie od urodzenia Piotrka a jak zjem coś co może sprawić problem to dwa razy dziennie.

Ja koperek też czasmi piję, najczęściej jak jem coś, co mogłoby teoretycznie małej zaszkodzić.

A co do kawy, to przez całą ciążę miałam wstręt,a po porodzie już w szpitalu miałam taką ochotę, że aż mężuś musiał kupić w automacie i napiłam się kilka łyków. I jeszcze nigdy mi tak bardzo nie smakowała ;D. A teraz piję jedną dziennie.

Ja też pije herbatkę koperkową. Jest w niej jeszcze anyżek i melisa.
Wiem,że ziół nie powinno sie słodzić, ale mi smakuje z łyżką cukru :-[

ja tez pije codziennie po 3-4 kubki koperku. ale czy to nam pomaga jezeli zjem cos niedozwolonego??!! wydaje mi sie ze jest tak samo. i tak pojawia sie czasami bol brzuszka :( . wydaje mi sie ze w moim przy[padku jest bez zmian

mokkate pisze:

Mokkate, ziół nie wolno słodzić? Hmmm wydaje mi się, że gdzieś kiedyś na opakowaniu po jakiś ziołach właśnie przeczytałam, że ich osłodzenie nie zmienia i wartości ani działania...czy tylko mi się tak wydaje? ::) ;D

catherinka pisze:
mokkate pisze:

Mokkate, ziół nie wolno słodzić? Hmmm wydaje mi się, że gdzieś kiedyś na opakowaniu po jakiś ziołach właśnie przeczytałam, że ich osłodzenie nie zmienia i wartości ani działania...czy tylko mi się tak wydaje?  ::) ;D

Bardzo się cieszę, że to napisałaś. :D
Ja, w każdym razie, słodzę i mam nadzieję, że to w niczym nie przeskadza

Ja pillam koper wloski caly czas odkad mala dostala pierwszy raz kolki a ostatnio mi sie skonczyl i .......mala zaczela robic kupki codziennie a robila co dwa dni :) ( pewnie to przypadek, :)) no ale na szczescie kolki odpukac ponad tydzien zanikly ale wiecie zastanawiam sie bo w sumie zawsze uwazalam co jem i malo co wprowadzam ( tzn. jem pomidory i to sporo i niec sie malej nie dzieje, majonez zaczelam , po ogorku nie bardzo) ale jadlam drozdzowki i pewnego dnia jedna z tych milych pan na spacerze powiedziala ze jak jem dzrozdzowki to nie dziwne ze mala ma kolki i przestalam je jesc i rzeczywiscie spokoj , moze to z tego bylo , sama nie wiem. Przerzucilam sie wiec na lody jako moja chwilke przyjemnosci  :)

Jezu jak ja Wam zazdroszcze polskich truskawek.......... :(

reklama
Ja tez moge jesc truskawki ;D

Wczoraj nic nowego nie jadlam a mala cala noc sie wiercila i nie mogla spac, czasami nie wiem juz od czego te nagle bole brzuszka :(

Co do koperku to jak pilam to i ja i mala mialysmy gazy , teraz nie pije i jest od jakiegos czasu ok

Do góry