reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

reklama
ja kupuje w saszetakach a aptece koperek do tego rumianek w saszetach i piję w kubku półkitrowym jrumianek + 1 koperek i ja do smaku słodzę miodem - i uwielbiam ten napój - piję go w sumie regularnie od urodzenia Piotrka a jak zjem coś co może sprawić problem to dwa razy dziennie.

Ja koperek też czasmi piję, najczęściej jak jem coś, co mogłoby teoretycznie małej zaszkodzić.

A co do kawy, to przez całą ciążę miałam wstręt,a po porodzie już w szpitalu miałam taką ochotę, że aż mężuś musiał kupić w automacie i napiłam się kilka łyków. I jeszcze nigdy mi tak bardzo nie smakowała ;D. A teraz piję jedną dziennie.

Ja też pije herbatkę koperkową. Jest w niej jeszcze anyżek i melisa.
Wiem,że ziół nie powinno sie słodzić, ale mi smakuje z łyżką cukru :-[

ja tez pije codziennie po 3-4 kubki koperku. ale czy to nam pomaga jezeli zjem cos niedozwolonego??!! wydaje mi sie ze jest tak samo. i tak pojawia sie czasami bol brzuszka :( . wydaje mi sie ze w moim przy[padku jest bez zmian

mokkate pisze:

Mokkate, ziół nie wolno słodzić? Hmmm wydaje mi się, że gdzieś kiedyś na opakowaniu po jakiś ziołach właśnie przeczytałam, że ich osłodzenie nie zmienia i wartości ani działania...czy tylko mi się tak wydaje? ::) ;D

catherinka pisze:
mokkate pisze:

Mokkate, ziół nie wolno słodzić? Hmmm wydaje mi się, że gdzieś kiedyś na opakowaniu po jakiś ziołach właśnie przeczytałam, że ich osłodzenie nie zmienia i wartości ani działania...czy tylko mi się tak wydaje?  ::) ;D

Bardzo się cieszę, że to napisałaś. :D
Ja, w każdym razie, słodzę i mam nadzieję, że to w niczym nie przeskadza

Ja pillam koper wloski caly czas odkad mala dostala pierwszy raz kolki a ostatnio mi sie skonczyl i .......mala zaczela robic kupki codziennie a robila co dwa dni :) ( pewnie to przypadek, :)) no ale na szczescie kolki odpukac ponad tydzien zanikly ale wiecie zastanawiam sie bo w sumie zawsze uwazalam co jem i malo co wprowadzam ( tzn. jem pomidory i to sporo i niec sie malej nie dzieje, majonez zaczelam , po ogorku nie bardzo) ale jadlam drozdzowki i pewnego dnia jedna z tych milych pan na spacerze powiedziala ze jak jem dzrozdzowki to nie dziwne ze mala ma kolki i przestalam je jesc i rzeczywiscie spokoj , moze to z tego bylo , sama nie wiem. Przerzucilam sie wiec na lody jako moja chwilke przyjemnosci  :)

Jezu jak ja Wam zazdroszcze polskich truskawek.......... :(

reklama
Ja tez moge jesc truskawki ;D

Wczoraj nic nowego nie jadlam a mala cala noc sie wiercila i nie mogla spac, czasami nie wiem juz od czego te nagle bole brzuszka :(

Co do koperku to jak pilam to i ja i mala mialysmy gazy , teraz nie pije i jest od jakiegos czasu ok

Do góry