reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

gardło ok :) szok przeżyło :)
ja mam ochotę na lody krówkowe z algidy ::) orzechowych i pistacjowych pewnie nie wolno?? zadowolę się waniliowymi i śmietankowymi na początek

reklama
Rany! przestancie o tych lodach ! Juz wystarczajaco dobija mnie moj maz, ktory codziennie pozera duze opakowanie albo Zielonej Budki albo Grycana... A ja nawet lyzeczki oblizac nie moge i topie swoj zal zapychajac sie kasza gryczana z oliwa z oliwek ... :( :( :(

Aniam pisze:
Rany! przestancie o tych lodach ! Juz wystarczajaco dobija mnie moj maz, ktory codziennie pozera duze opakowanie albo Zielonej Budki albo Grycana... A ja nawet lyzeczki oblizac nie moge i topie swoj zal zapychajac sie kasza gryczana z oliwa z oliwek ... :( :( :(

biedna jesteś Aniu :-[ ale pociesz się, że niedługo Twoja maleńka wyrośnie ze skazy i wszystko nadrobisz! :) trzymaj się bidulko

Aniam, wytrzymasz!
przytul.gif

Latwo sie mowi ;D- jeszcze jakies 10 miesiecy ;)
ALe dzieki za wsparcie, bardzo pomaga :laugh:

ja raz skusiłam się na loda w polewie z białej czekolady, bo gdzieś czytałam że białą można i dziękuję bardzo miałam taki koncert w domu przez dwa dni, że eksperymenty kulinarne postanowiłam odłożyć na czas bliżej nieokreślony ::)

fionka pisze:
ja raz skusiłam się na loda w polewie z białej czekolady, bo gdzieś czytałam że białą można i dziękuję bardzo miałam taki koncert w domu przez dwa dni, że eksperymenty kulinarne postanowiłam odłożyć na czas bliżej nieokreślony ::)

no patrz! a ja wcinam po pół czekolady białej dziennie i Agacie nic nie jest, kupki robi normalnie ;) każde dziecko reaguje inaczej...

dokładnie Osinko, ja mogę spokojnie jeść pomiodory i ogórki i małemu nic nie jest, a mojej koleżanki synek po plasterku pomidora dostał takiej wysypki , że walczyli z nią dosyć długo

A ja w niedzielę zjadłam dwa batoniki czekoladowe i 3 plasterki sera żółtego i do dziś małej nic nie wyskoczyło, a miała podejrzenia o skazę i przed 2 miesiące nie jadłam wogóle niczego z dodatkiem nabiału, bo dostawała wysypki. A teraz nic ;D Może jej przeszło???

reklama
Dziewczyny, jakie Wy okrutne jesteście ;), my Mamuśki na diecie nic z tych rzeczy nie możemy :( i tylko ślinka nam cieknie jak czytamy, co jecie. Ja dzisiaj kupiłam pierwszy raz kapustę pekińską i zobaczymy jak Krystianek zareaguje.

Do góry