reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

JADŁOSPIS KARMIĄCYCH MAM !!!!!!!!

Agao, jak ja bym zjadła serka białego i popiła mleczkiem... :(, niestety przez skazę zostaje mi mięsko parzone lub pieczone własnej roboty lub dżemiki - jagodowy, czarna porzeczka, mus jabłkowy, płatki owsiane lub inne na wodzie i kochana margaryna zwykła - bleeeeeeeeeeeeeee, wychodzi mi to jedzenie czasem bokiem, ale jak pomyślę, że to dla Krystianka, to mogę jeść i suchy chleb w ostateczności :)

reklama
ja jem mleko twarożek biały odtłuszcony żółty ser i masło , uwielbiam sucharki i pieczone jabłka z ryżem

kaszka i płatki owsiane na mleku i poję sie do bólu soczkami marwitu, mogę też kiszone ogórki i fulll buraczków ale niedoprawianych

Ja jem wszystko dosłownie i chyba moj bład bo jakies kropki na polikach sie u malego pojawiaja. Tylko teraz problem od czego moga byc skoro wzeram wszystko

Agao- a mi polozna powiedziala, zeby unikac zoltego sera, bo jest ciezko strawny i powoduje bol brzuszka. No i jajka na twardo podobno tez, lepiej jesc omlety. Tak mi polozna powiedziala.

A ja ostatnio zgrzeszyłam strasznie i zjadłam kremówkę z budyniem. Ale małemu nic nie było.

Ser żółty jem, ale w małychj ilościach i nie za często.
Pomidorowa to u mnie obok rosołku główna zupka. Bo jarzynowej nie lubię, ogórkowej i kapuśniku nie wolno, to w końcu niewiele zostaje.

Aniam pisze:
Agao- a mi polozna powiedziala, zeby unikac zoltego sera, bo jest ciezko strawny i powoduje bol brzuszka. No i jajka na twardo podobno tez, lepiej jesc omlety. Tak mi polozna powiedziala.

ups ale cae szczęście mały przeżył bezboleśnie

ostatnio wcinam biszkopty

a ja jem tylko żółty ser..

zjadłam dzisiaj trochę surówki z kisz kapusty - zobaczymy :)

ale Bartek to ma problem alergiczny nie kolkowy - więc powinno być dobrze...

ja zjadlam w niedziele suroweczke z bialej kapusty-mialam zjesc troszeczke zeby malemu nic nie bylo-ale byla taka pyszna ze zjadlam jej sporo-maly nie mial zadnego problemu z kupami i z baczkami,czyli moge

reklama
A myślicie, że możnaby zjeść troszkę ananasa, takiego z puszki? ::) Pytam, bo uwielbiam, no ale cytrusów nie wolno, to nie wiem czy ananasa też przypadkiem nie...

Do góry