reklama
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
cicha pisze:czy proponowal ci lekarz jakiekolwiek badania prenatalne czy w Belgii tez sie ich normalnie nie robi a jedynie na zyczenie lub jezeli sa jakies wskazania. Wiem, ze w Leuven informuja o mozliwosciach, tyle, ze nie wiem czy jest to norma i te badania wchodza w ubezpieczenie czy nie.
lekarz obejrzal dzidziusia dokladnie i dlugo, pomierzyl mu co trzeba i powiedzial, ze wszystko dobrze
badan zadnych nie zalecal, jak nastepnym razem pojde, to moze sie spytam, ale to sie przewaznie robi jezeli sa jakies wskazania. Nie mam pojecia na temat ubezpieczenia, jutro ide probowac kase za wizyte bo sobie niezle za USG doliczyl hehe
a zdjatka to nawet nie mam jak pokazac, bo nie mam skanera!
tak czy siak wciaz jestem pod niesamowitym wrazeniem, ze ta malenka fasolka wyrosla w takie cudenko sliczne i niesamowite, ze nawet kazdy paluszek widac na usg
Sumka, wow, naprawde juz tak wczesnie czulas?ale super, bede wyczekiwac, narazie tylko widzialam ruchy na monitorze
agusia24
Fanka BB :)
witajcie mamusie
ja mialam dwoch lekarzy dwie moje pierwsze ciąze prowadzila kobieta ktora na niczym sie nie znala takie jest moje zdanie a teraz jestem pod bardzo dobra opieka lekarza z warszawy ze szpitala MSWiA jestem bardzo zadowolona jestem w stalym kontakcie z nim moge zadzwonic w kazdej chwili jak mam jakis problem bo moja ciąza jest zagrozona oby takich lekarzy jak on wiecej bedziemy sie czuly bezpieczniejsze
ja mialam dwoch lekarzy dwie moje pierwsze ciąze prowadzila kobieta ktora na niczym sie nie znala takie jest moje zdanie a teraz jestem pod bardzo dobra opieka lekarza z warszawy ze szpitala MSWiA jestem bardzo zadowolona jestem w stalym kontakcie z nim moge zadzwonic w kazdej chwili jak mam jakis problem bo moja ciąza jest zagrozona oby takich lekarzy jak on wiecej bedziemy sie czuly bezpieczniejsze
Agatatje
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
to bardzo wazne miec lekarza, ktoremu sie ufa i ktorego sie lubi!
moja mama tez miala jedna ciaze prowadzona przez okropna pania doktor, ktora np. bez potrzeby dawala jej leki uznajac, ze ciaza byla zagrozona. Nastepna ciaze mama cala przechodzila bez niczego, a wszystko przebiegalo identycznie. Lekarze to jest ciezka sprawa
mam nadzieje, ze wszystkie jestescie i bedziecie zadowolone!
ja mam jaja, bo bede chodzic do jednego, a rodzic u drugiego, ale ja zawsze musze cos nakombinowac
moja mama tez miala jedna ciaze prowadzona przez okropna pania doktor, ktora np. bez potrzeby dawala jej leki uznajac, ze ciaza byla zagrozona. Nastepna ciaze mama cala przechodzila bez niczego, a wszystko przebiegalo identycznie. Lekarze to jest ciezka sprawa
mam nadzieje, ze wszystkie jestescie i bedziecie zadowolone!
ja mam jaja, bo bede chodzic do jednego, a rodzic u drugiego, ale ja zawsze musze cos nakombinowac
reklama