reklama
Rozwiązanie
Jaki wózek wybrać dla swojego dziecka?
Wózek dziecięcy to nieodłączny atrybut macierzyństwa. Jak wybrać dobrze? Od czego zacząć poszukiwania? Czym się kierować przy wyborze? Podejmując tę ważną decyzję, warto zastanowić się jakie są nas…
tutisshop.pl
reklama
Tangerieme
Fanka BB :)
Tez obstawiam ze to dziewczynka.
DarkAsterR
I tu się nie zgadzam moi synowie kryli się z tym do USG połówkowego.
Ja napisałam, ze to z cyklu mitów ciążowych.
Carenik
U mnie sie sprawdzilo [emoji16][emoji23]
Z ciekawostek i mitów ciążowych...
Jeśli dziecię w brzuchu skromnie trzyma nóżki razem i się zasłania to większa szansa, ze jest to dziewczynka.
Chłopaki podobno już od pierwszych momentów to ekshibicjonisci. Pokazują się z każdej strony na monitorze
DarkAsterR
U mnie tez. U mojej znajomej tez.
Ale mimo wszystko traktuje to jako mit. Interesujący, ale mit. Pełno tych ciążowych mitów.
Powinien być jakiś wątek, gdzie byśmy się wymieniały ciążowym mitami..
Ale mimo wszystko traktuje to jako mit. Interesujący, ale mit. Pełno tych ciążowych mitów.
Powinien być jakiś wątek, gdzie byśmy się wymieniały ciążowym mitami..
Nie znam ciążowych, ale znam pociążowy jeden: nie wolno przekroczyć przez dziecko w sensie np. bawi się na podłodze, akurat w przejściu to żeby dziecko nie umarło to trzeba je obejść. Taki mit sprzedała babcia mojego męża.
Fado123
U mnie dokładnie tak było ;D Zasłaniała się do 21 tyg ha haha a koleżanka wiedziała już miesiąc wcześniej że będzie chłopiec , a jest między nami tydzień różnicyZ ciekawostek i mitów ciążowych...
Jeśli dziecię w brzuchu skromnie trzyma nóżki razem i się zasłania to większa szansa, ze jest to dziewczynka.
Chłopaki podobno już od pierwszych momentów to ekshibicjonisci. Pokazują się z każdej strony na monitorze
DarkAsterR
Ja słyszałam, ze ciężarna nie powinna brać udziału w pogrzebach
reklama