reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

IVFowy zwierzyniec - nasi pupile :)

reklama
Juz widze jak Gumis bawi sie z moją suzi [emoji12] nie wiem jak Twoj shih tzu ale moja sunia ma adhd [emoji12] [emoji3]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
A mój śturmok ma 9 lat i czasem brakuje mu wigoru, ale są momenty, takie ma napady że szalony Filip go nie ogarnia- góra dół góra dół;)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

20170518_174315.jpg
oto moje świnki cztery:)Małgosia i Jaś oraz byczek i krówka...

Załączniki

• 20170518_174315.jpg
    20170518_174315.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 683
Cuuuuuuudowne!! Wszystkie Wasze zwierzęta wspaniale!!!

Tyle miłości jest w tym wątku ze chętnie bym pokazała Wam moje ukochane stworzenia
Ale myśle ze jak sie ujawnię to ludzie mnie poznają, bo jestem bardzo aktywna na forum kocim [emoji76]
Nie to ze sie wstydzę. Ale jednak to inne forum [emoji853]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Cuuuuuuudowne!! Wszystkie Wasze zwierzęta wspaniale!!!

Tyle miłości jest w tym wątku ze chętnie bym pokazała Wam moje ukochane stworzenia
Ale myśle ze jak sie ujawnię to ludzie mnie poznają, bo jestem bardzo aktywna na forum kocim [emoji76]
Nie to ze sie wstydzę. Ale jednak to inne forum [emoji853]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
A to masz jakieś rasowce??

Do góry